Wpis z mikrobloga

• 353
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@shoananas

Daje plusika, bo sam nie wiem, o co im chodzi xd.

Akurat w tym twittcie Memcen nie napisał nic złego, wyraził jedynie swoje przewidywania, co może stać się z Twitterem/Facebookiem.
  • Odpowiedz
@shoananas: Oni wiedzą, spokojnie. Po prostu manipulują bo myślą że przeciętny użytkownik który tu nie zbyt często wstępuje przyjmie i uwierzy w ich narrację, a to już jest cynizm z ich strony. Wiedzą że nie uderzą w polityka ani nie przekonają tych co już tu siedzą od dłuższego czasu więc próbują wpłynąć na tych rzadziej aktywnych, podłe. Liczą na ich naiwność a to już obrazuje że są na tym samym
  • Odpowiedz
@shoananas: z bólem, bo dzielenia ludzi na prawicowców i lewicowców nie lubię, muszę przyznać Ci rację co do tego, że tutaj Mentzen nic złego nie napisał.
  • Odpowiedz
  • 4
@shoananas gwóźdź w mózgu to masz ty i każdy twój polecznik w tym wpisie, nie dość że Mentzen zaprzecza samemu sobie, krytykując wolny rynek to sugeruje, MIĘDZY SŁOWAMI (TAK NIE WSZYSTKO ZAWSZE JEST WYPOWIEDZIANE WPROST), że nacjonalizacja to dobry pomysł, ja piedole 2021 rok i wyznawcy dalej tłumaczą słowa, jak nie Korwina to jego klona, tak żeby światopogląd się nie zachwiał

I jeszcze na oświeconego kreuje się gość co łyka wszystkie
  • Odpowiedz
@shoananas: jak zobaczyłem tamten wpis w gorących i go przeczytałem pomyślałem po prostu, że op to debil. Później spojrzałem ile osób to zaplusowalo i zrozumiałem, że problemem dzisiejszych czasów nie jest żadna dysproporcja społeczna czy inne wymyślne tematy. Największym problemem jest czytanie ze zrozumieniem i analiza tekstu
  • Odpowiedz