Aktywne Wpisy
Scoyatelle +252
Ceny antyperspirantów, to jakaś kpina z konsumentów. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Rok temu kupowałem ten badziew za mniej niż dyszkę. Od jakiegoś czasu co miesiąc podwyżka o zetę. To samo z fafkulcem L'Oréal, który był po 8 polskich nowych, a zaraz będzie po dwie dychy.
To możliwe, żeby cena produkcji i dystrybucji jednej puchy skoczyła w rok o ponad 7 zł? Z #perfumy też tak jest? Przecież to
Rok temu kupowałem ten badziew za mniej niż dyszkę. Od jakiegoś czasu co miesiąc podwyżka o zetę. To samo z fafkulcem L'Oréal, który był po 8 polskich nowych, a zaraz będzie po dwie dychy.
To możliwe, żeby cena produkcji i dystrybucji jednej puchy skoczyła w rok o ponad 7 zł? Z #perfumy też tak jest? Przecież to
Absurd_69_ +60
Niedawno zerwałem z dziewczyna, z którą byłem ~6 lat. Nie układało mi się z nią w łóżku (mniejsze libido ode mnie, ona w sumie mogłaby w ogóle nic nie robić), czułem brak wsparcia, nieustanne narzekanie. Robiło się gorąco, bo mieliśmy wspólnie zamieszkać, ale ja miałem coraz większe wątpliwości. Wszystkie moje uwagi, odczucia zbywała mówiąc, że wymyślam i w sumie to, że według mnie ona wszystko robi źle.
No i cóż, stało się.
No i cóż, stało się.
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #neuropa #polityka
Od czasów obrony kościołów coraz grubiej leci po bandzie
@rEwx: wiem, że pewnie o to mu chodzi, ale specjalnie wybrał dwuznaczną formę wypowiedzi, bo robi fikoła w stylu „napiszę Zuckerbergowi jak ma prowadzić biznes, ale nie mogę użyć argumentu wolnego rynku, bo wyjdzie że rynek jest przeciw nam, więc zagrożę nacjonalizacją”.
Najśmieszniejsze w tym bredzeniu Menzena jest to, że social media bez cenzury, czyli takie gdzie np.
Teraz jest tak, że anonimowa osoba będąca w mocy uzna np. że OrdoPublius zasłużył sobie
Ale prościej jest znacjonalizować fejsbuka w imię wolności. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Twardy_Narkotyk: Na tym to polega (-‸ლ)
Po to są prywatne media, aby kierowały przekaz taki jaki chcą.
Idź być szurem gdzieś indziej.
@Twardy_Narkotyk: Nie. Mają prawo mówić to co prywatny właściciel im pozwoli. Jak im się nie podoba to pójdą do innego lub sami staną się właścicielem.
Nikt nie ma prawa mówić właścicielowi gazety bądź tablicy, jakie treści ma zamieszczać, oprócz reklamodawców oczywiście.
Bo facebook jest prywatny tłumoku i nie
ale zaraz, wy myślicie że on chce żeby były znacjonalizowane?! on twierdzi co się stanie ze względu na nacisk polityczny w aktualnych systemach państwowych, a nie że chce żeby tak się stało....
( ಠ_ಠ)
@matkakrawcowaojciecstefan: Pierwszą partią jaka da taki postulat w Polsce będzie partia Korwina, bądź twory podobne.
@TatoAktywny: w którym miejscu tego tweeta Mentzen przedstawił swoje poglądy?
@rEwx: Tak, trzeba im tłumaczyć, to są debile.
@rEwx: nie trzeba. Wykop już wydał wyrok, więc argumenty już nic nie dadzą :)