Aktywne Wpisy
MrBeast +27
Teraz tak:
Kaczor - Natan
Jowko - Lasik
Czarny Polak - jakiś rasista
Kapela - na pewno się ktoś znajdzie.
Kto jeszcze do idealnej gali?
#famemma
Kaczor - Natan
Jowko - Lasik
Czarny Polak - jakiś rasista
Kapela - na pewno się ktoś znajdzie.
Kto jeszcze do idealnej gali?
#famemma
#policja #nocnazmiana #polska
Dzwonię przed chwilą na policję że pijane seby w bloku obok zakłócają ciszę nocną.
Cymbał dyspozytor odpowiada mi, że muszę podać swój adres zamieszkania
Ja mu mówię, że nie, nie muszę = zgłaszając NIE TRZEBA podawać swoich danych, w tym adresu, pamiętajcie.
Ten dalej swoje że muszę... i się rozłącza xd
amamtowdupie.jpg
Po 10 minutach dzowni na mój telefon jakiś pies i pyta się gdzie to zakłócanie, bo było
Dzwonię przed chwilą na policję że pijane seby w bloku obok zakłócają ciszę nocną.
Cymbał dyspozytor odpowiada mi, że muszę podać swój adres zamieszkania
Ja mu mówię, że nie, nie muszę = zgłaszając NIE TRZEBA podawać swoich danych, w tym adresu, pamiętajcie.
Ten dalej swoje że muszę... i się rozłącza xd
amamtowdupie.jpg
Po 10 minutach dzowni na mój telefon jakiś pies i pyta się gdzie to zakłócanie, bo było
Dobrze, że już dawno wyleczyłem się z korwinizmu, bo inaczej byłbym potwornie rozczarowany. Na szczęście ostatecznie zdążyłem przewidzieć to rozczarowanie przed wejściem do Sejmu i teraz mogę jedynie się śmiać i cieszyć, że odłączyłem się od tego pseudowolnościowego nurtu przed jego faszyzacją i szuryzacją.
#korwin #konfederacja #neuropa #4konserwy #polityka
@Abaddon84: Weź skończ ściemniać. Jesteś płatnym trollem na usługach Neuropy.
Wmawiasz użytkownikom, że kiedyś głosowałeś na Korwina, a pewnie zawsze głosowałeś na jakieś LEWACKIE partie i teraz siejesz ferment.
Tylko Konfederacja i Janusz Korwin-Mikke.
Jedyna nadzieja dla kraju na uratowanie przed lewacką zarazą.
zasnął raz czy dwa razy w ciągu całej kadencji
niby jakie? większość konferencji dotyczy gospodarki, polityki zagranicznej i krytyki lockdownów
przecież nie jest socjalistą
@NijuGMD: Ale jest leniem, niewiele robi, rzadko przemawia. Miała być rewolucja jakościowa, a jest siedzenie na stołku. Odloty zamordystyczne dotyczą wszystkich spraw światopoglądowych, a w foliarstwie chodzi o kolejne odloty wraz z wiekiem dot. różnych teorii spiskowych i dziwnego spojrzenia na sprawy
@Abaddon84: Tak jak reszta tej neuropejskiej zgrai - dla pieniędzy.
Czyli jesteś lewakiem.
Zamknij mordę lewaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Abaddon84: Aha
Co to znaczy nieciekawe?
Jego wypowiedzi i reszty posłów konfederacji mają największe wyświetlenia na YT ze wszystkich posłów.
Chłop po mimo wieku jeździ po całej Polsce na spotkania z fanami/wyborcami, bierze udział w wielu komisjach sejmowych i się w nich wypowiada chociaż nie musi jak to robią inni figuranci z innych partii.
Ale skąd to moze widzieć zwykły troll z neuropy?
Wyświetlenia na YT świadczą jedynie o charakterystycznym, fanatycznym elektoracie, który mocno tkwi w internecie i spamuje internet dla Korwina. Wiem co mówię, bo jak już wspominałem - byłem
@Abaddon84: A czy jesteś wstanie w ogóle pojąć taki niepojęty fakt, że ktoś nie musi się zgadzać w 100% z światopoglądem czy wypowiedziami danych polityków z danej partii?