Wpis z mikrobloga

Taką refleksję mam, że jakbym powiedział 10 lat młodszemu sobie, jak będzie wyglądało to wymarzone wtedy przeze mnie posłowanie Korwina, to byłbym bardzo, bardzo zawiedziony. Wtedy, w głowie młodocianego korwinisty, wyobrażałem sobie prawdziwą wolnorynkową rewolucję, ciekawe inicjatywy i orki sejmowe. A skończyło się na chrapaniu na co drugich obradach, dziwne odloty zamordystyczne i foliarstwo w najgorszej postaci.

Dobrze, że już dawno wyleczyłem się z korwinizmu, bo inaczej byłbym potwornie rozczarowany. Na szczęście ostatecznie zdążyłem przewidzieć to rozczarowanie przed wejściem do Sejmu i teraz mogę jedynie się śmiać i cieszyć, że odłączyłem się od tego pseudowolnościowego nurtu przed jego faszyzacją i szuryzacją.
#korwin #konfederacja #neuropa #4konserwy #polityka
Abaddon84 - Taką refleksję mam, że jakbym powiedział 10 lat młodszemu sobie, jak będz...

źródło: comment_1610021241bDvva8K8kgBU136lT46q64.jpg

Pobierz
  • 111
Dobrze, że już dawno wyleczyłem się z korwinizmu

@Abaddon84: Weź skończ ściemniać. Jesteś płatnym trollem na usługach Neuropy.

Wmawiasz użytkownikom, że kiedyś głosowałeś na Korwina, a pewnie zawsze głosowałeś na jakieś LEWACKIE partie i teraz siejesz ferment.

Tylko Konfederacja i Janusz Korwin-Mikke.

Jedyna nadzieja dla kraju na uratowanie przed lewacką zarazą.
N.....t - > Dobrze, że już dawno wyleczyłem się z korwinizmu

@Abaddon84: Weź skońc...

źródło: comment_1610021616KZqqpOGnpZarMg72HKTBNM.jpg

Pobierz
@Neubert: Na #!$%@? miałbym robić coś takiego, przecież ludzie normalnie zmieniają poglądy. Ja pozostałem wolnorynkowcem, jedynie nie babram się konserwatyzmem światopoglądowym. A mówię o czystym rozczarowaniu działalnością polityczną.

@NijuGMD: Ale jest leniem, niewiele robi, rzadko przemawia. Miała być rewolucja jakościowa, a jest siedzenie na stołku. Odloty zamordystyczne dotyczą wszystkich spraw światopoglądowych, a w foliarstwie chodzi o kolejne odloty wraz z wiekiem dot. różnych teorii spiskowych i dziwnego spojrzenia na sprawy
@Latarenko: W takim razie mówi nieciekawie i nie ma wpływu na rzeczywistość, skoro ma aż tyle wypowiedzi na posiedzeniach, a zaledwie niektóre jakkolwiek się przebijają, to okazał się jeszcze słabszym mówcą. 10 lat młodszy ja byłby jeszcze bardziej zawiedziony królem masakr
@Abaddon84: Wytknąłem ci błąd i już zmieniasz narrację? XD
Co to znaczy nieciekawe?
Jego wypowiedzi i reszty posłów konfederacji mają największe wyświetlenia na YT ze wszystkich posłów.
Chłop po mimo wieku jeździ po całej Polsce na spotkania z fanami/wyborcami, bierze udział w wielu komisjach sejmowych i się w nich wypowiada chociaż nie musi jak to robią inni figuranci z innych partii.
Ale skąd to moze widzieć zwykły troll z neuropy?
@Latarenko: Wytknąłeś mi błąd, więc się do niego przyznaję i zauważam, że w takim razie źródło mojego spostrzeżenia jest gdzie indziej. Polecam ten styl, nie trzeba tkwić z gwoździem wbitym w mózg, można przyznać się do błędu w myśleniu i wyciągnąć nowy wniosek:)

Wyświetlenia na YT świadczą jedynie o charakterystycznym, fanatycznym elektoracie, który mocno tkwi w internecie i spamuje internet dla Korwina. Wiem co mówię, bo jak już wspominałem - byłem