Wpis z mikrobloga

@Bruno_Banani: Kobieta naoglądała się za dużo Hollywoodu i tego typu podobnych i później myśli taka, że ma kod na nieśmiertelność i będzie miała swoje 5 sekund, z czego w sumie ten 2 punkt udało jej się spełnić za cenę życia.
  • Odpowiedz
Facet w nią celuje, a ona mimo to przeskakuje przez barykadę?

@zpue: prawdopodobnie nie widziala go w calym podnieceniu i zamieszaniu. wiesz jak to jest. jakis strzal ostrzegawczy przed śmiertelnym powinien byc. koles nie zostal zaskoczony, mial czas na ostrzezenia
  • Odpowiedz
@martinlubpl: prawdopodobnie nie widziala go w calym podnieceniu i zamieszaniu. wiesz jak to jest

ty no tak się składa że ja na przykład nie wiem jak to jest wdzierać się bezprawnie do kapitolu stanów zjednoczonych. btw skąd wy bierzecie te swoje teorie o strzałach ostrzegawczych? Z misji policyjnych w gta?
  • Odpowiedz
@Taktojaaa: @AnkieterPrzegrywu: glupia kobieta zostala zmanipulowana przez tych z tyłu z automatami/ polautomatami. mysleli ze nikt nie zabije nieuzbrojonej kobiety przelazacej przez barykade. ale niestety ochroniarz spanikowal. winni smierci sa te śmiecie z automatami z tyłu co wypchneli ja na barykade. wystawili kobiete na odstrzal zamiast samemu pchac sie przodem. xD
  • Odpowiedz
@martinlubpl: No chyba ze ofiara byla czarna to wtedy mozna strzelac na oslep. R---------a mnie to, ze elyta wykopowej prawicy z jednej strony uwaza ze floydowi nalezalo sie klekanie na szyi przez 10 minut (bo przeciez nie mogli go skuc i w----c do suki), a z drugiej strony policja powinna byc delikatniejsza wobec ludzi ktorzy szturmuja budynek rzadowy (no chyba ze sa czarni to wtedy mozna do nich strzelac).
  • Odpowiedz
R---------a mnie to, ze elyta wykopowej prawicy z jednej strony uwaza ze floydowi nalezalo sie klekanie na szyi przez 10 minut (bo przeciez nie mogli go skuc i w----c do suki), a z drugiej strony policja powinna byc delikatniejsza wobec ludzi ktorzy szturmuja budynek rzadowy

@dens-acerbis: Zgadzam się z Tobą całkowicie, szkoda tylko że lewica nie była tak krytyczna wobec czarnych "pokojowych demonstrantów" ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
Najlepsza jest końcówka filmu, gdy kamera pokazuje tych tłustych neckbeardów z selfie-stickami. Nie ma to jak bohaterska śmierć w doborowym towarzystwie xD
  • Odpowiedz