Aktywne Wpisy
szzzzzz +370
Mięso z kurczaka surowe: bleh
Mięso z kurczaka ugotowane z rosołu: bleh
Jakiekolwiek mięso: bleh
Tuńczyk czy inna ryba: bleh
Jajko specjalnie ugotowane i rozdrobnione: bleh
Jakieś #!$%@? zaschnięte resztki jajecznicy i okruszki chleba z rana: ABSOLUTNY PRZYSMAK, POKARM BOGÓW, CO ZA AMBROZJA, CAŁY TALERZ WYLIŻĘ, NAJLEPSZY POSIŁEK MOJEGO ŻYCIA
#koty #alboialba #zwierzaczki #bekazkota #beka
Mięso z kurczaka ugotowane z rosołu: bleh
Jakiekolwiek mięso: bleh
Tuńczyk czy inna ryba: bleh
Jajko specjalnie ugotowane i rozdrobnione: bleh
Jakieś #!$%@? zaschnięte resztki jajecznicy i okruszki chleba z rana: ABSOLUTNY PRZYSMAK, POKARM BOGÓW, CO ZA AMBROZJA, CAŁY TALERZ WYLIŻĘ, NAJLEPSZY POSIŁEK MOJEGO ŻYCIA
#koty #alboialba #zwierzaczki #bekazkota #beka
Duniksond +196
Juleczki, przypominam Wam niewygodną prawdę - dzisiejsza "moda" na szerokie ubrania wynika tylko i wyłącznie z tego że nie chce Wam się dbać o siebie, jesteście spasione i same sobie wmawiacie "body positive".
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
A tak swoją drogą, to nie uważacie, że ta wrogość do korpo w Cybeprunku to trochę przesada? No bo w sumie to ci korposi mi nic złego nie robili, a za to taka Panam odstrzelała niewinnych żołnierzy Militechu i miała chyba list gończy na 5k z NCPD za sabotaże. Bo grając w Cybepunka to się czuję jakbym tym złym grał.
#cyberpunk2077
@kizimajaro: mi się wydaje że taki był zamysł na ten prolog 6 miesięcy z życia V, bo inaczej jak wyjaśnić, że każdy fixer chce by to V wykonała/wykonywał najlepsze zlecenia? Wtedy też robienie sidequestów miałoby sens w kontekście historii, bo byłoby to budowanie reputacji. A to co nam dali to historia o
Komentarz usunięty przez autora
@Gother: umiera V.