Wpis z mikrobloga

Nowy rok to i jakieś przemyślenia się pojawiają. Lecimy z nofap oraz:
-codziennie nauka angielskiego
-codzienne ćwiczenia (brzuszki, pomki, przysiady)
-nie jeść słodyczy
-ograniczyć social media i wykop do minimum
-czas zaoszczędzony na powyższym punkcie przeznaczyć na przeglądanie przydatnych dla mnie życiowo treści na reddit (dodatkowy profit w nauce angielskiego)
  • Odpowiedz
Po optymistycznym okresie świątecznym powoli zaczynam zderzać się z rzeczywistością i moze byc cieżko wytrzymać kolejny miesiąc. Dużo stresów mnie teraz czeka i wszystko moze sie wydarzyć, ale trzymam się nadal.
  • Odpowiedz
U mnie 17bdni jak narazie. Wczoraj obudziłem się z mokrymi majtkami po polucji. Ogólnie czułem że już jej czas. Ogólnie u mnie to tak po 14 do 16 dni od zaczęcia abstynecji od PMO sie pojawia. Jeśli zdrowo się prowadzę (zimne prysznice, bieganie, dobre jedzenie) to nawet wcześniej. Zobaczymy dokąd dojadę tym razem. Niedługo pewnie wejdę w flatline. Może już powoli wchodze. Wczoraj byłem drażliwy po polucji, jednak coś czuję że zbliża
blazar - U mnie 17bdni jak narazie. Wczoraj obudziłem się z mokrymi majtkami po poluc...

źródło: comment_1609853309YbAr6dLUaGWgBZwJSV7CwH.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Ja odpadam.
Jestem w trakcie pisania magisterki a w zasadzie na dedlajnie i nie mogę pozwolić sobie na ciągłe rozproszenie i w--------e że nie mogę sobie pofapic.
Wrócę do tematu jak praca zostanie ostatecznie zaliczona czyli zapisze się na luty.
  • Odpowiedz