Wpis z mikrobloga

@Dr_Melfi: zwróć uwagę na to czy masz ładowarkę/powerbank z wyjściem USB C - w iPhone 12 i starszych modelach od premiery 12 dodają jedynie kabel USB C - Lightning. Chyba, że miałeś już wcześniej iPhone.
  • Odpowiedz
@Dr_Melfi: no to przydałaby się nowa ładowarka lub kabel USB A - Lightning i można ładować. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do swojego japka mam kabel od Green Cell i jest okej.

Inny pomysł odnośnie ładowarki - poszukaj wśród znajomych właścicieli flagowych Samsungów (nie dotyczy S20 FE), bo tam dodają ładowarki już z USB C. Galaxy A71 też ma taką ładowarkę - mam taką u siebie, ale
  • Odpowiedz
@Dr_Melfi: to git. Jak kupisz 12, to kabel z zestawu będzie pasować do tej ładowarki. Zaś w kwestii zawartości pudełka zwykłej 11 różnie bywa - zamawiając zwykłą 11 z strony Apple dostaniemy tylko kabel, ale być może elektro markety mają jeszcze na stanie egzemplarze z starszym kablem, ładowarką i słuchawkami. Jak spojrzysz w stronę 11 Pro wtedy nie będzie loterii ponieważ od razu wycofali ten model po premierze nowych modeli
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dr_Melfi: skoro patrzysz na iphone 12 to czemu nie na Galaxy S21 który będzie od niego lepszy we wszystkim praktycznie ?
  • Odpowiedz
  • 1
@Dr_Melfi co do tej ładowarki, mam s9 i o ile jest USB C, to jest ono tylko z jednej strony, nowe Apple ma lightning z jednej i USB C z drugiej i tego nie wepniesz do ładowarki od s8. Sprawdź sobie to, bo o ile wiem taka ładowarka od Apple jest dość droga

A co do wyboru, sam mam podobny, czekam do 14 na premierę s21, bo dla mnie ip12 wygrywa
  • Odpowiedz
  • 0
@Dr_Melfi akurat co do wytrzymałości, to serwis s20 wydaje się lepszy. Była jakaś afera, że tylko autoryzowane będą mogły naprawiać niektóre elementy 12nastek, a to zdecydowanie większe koszty. Tak naprawdę, jestem tez ciekawy czy używając etui+szkło ta nowa wytrzymałość faktycznie bedzie miała jakiś wpływ
  • Odpowiedz
  • 0
@Dr_Melfi taaa ja też, masz rację. Tylko no nie wiem jak Ty, ja swój zapakuje w jakieś etui i szkło, czy wtedy to ma realne przełożenie? Chyba że były jakieś testy w "ubrankach", w takim razie przeoczyłem
  • Odpowiedz