Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +104
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +157
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Chłopak najwyżej 20 lat, w dresach na które miał zarzuconą rozpiętą kurtkę puchową a na twarzy szalik, zakładam że jego ulubionej drużyny piłkarskiej. Staje za mną i bez namysłu zaczyna jednostronny dialog.
- O, ale w tych rajstopkach to tu zmarzniesz.
- ...
- Wiesz bym ci odstąpił spodnie ale wiesz hehehehe tak na ulicy hehehehehe nie wypada. - nie mógł chyba wytrzymać swojego lotnego żartu i dostał ataku śmiechu
Ignoruję go ale on nie daje za wygraną.
- Co paczuszka do odebrania?
- ...
- Bo ja po paczuszkę. O patrz awizo mi zostawili.
- ...
- Ty jak to się nazywa? Ej. Ej do ciebie mówię.
Byłam do niego do tej pory odwrócona plecami i miałam wrażenie że jeszcze chwila a zrobi krok do przodu i mnie szturchnie więc odwróciłam się do niego. Wyciągnął przed siebie palec.
- Ty jak to się nazywa?
- Przyłbica.
- Ej, ty mówisz! Bo ja myślałem że może nie mówisz a ja nie umiem w te, no - zaczyna machać rękoma jak nie normalny
- ...
- Przyłbica. Ja sobie też radzę jak widzisz. O, szaliczek. Działa? Działa. - rzucił poprawiając szalik na swojej twarzy
- ...
- Ale mówię ci warto taka przyłbica bo takiej ładnej buzi to się nie powinno zakrywać.
- ...
- Nie?
- Słucham?
- Mówię że masz ładną buzię.
- Dziękuję.
- No.
Mija niezręczne kilkanaście sekund ciszy. Kolejka dłuży się nie miłosiernie.
- To skoro już tak gadamy jestem Czarek.
- Przepraszam cię Czarku, ale muszę coś napisać pilnie. - wyciągnęłam telefon i to był ogromny błąd
- O to przy okazji daj mi swój numer.
- Numer telefonu podaję tylko w sprawach służbowych. - powiedziałam z desperacji
Trochę się zaciął bo był cicho przez chwilę, po czym wypalił.
- Masz fejsa? Dodaj mnie na fejsie.
- ...
- Ej oglądałaś film Piękna i Bestia? Bo to możemy być my. Hehehehehe. Ja jestem piękny hehehehe, żartuję, ty jesteś hehehehe.
Myślałam, że żenadometr mi wywaliło doszczętnie po tym tekście, ale się myliłam. Po chwili ciszy obrócił się do pana po czterdziestce stojącego za nim i głośno wypalił.
- Moja przyszła żona.
Tego było za wiele. Opuściłam kolejkę, poszłam na około budynku w razie gdyby mnie śledził w drodze na parking i wsiadłam do samochodu po czym pojechałam na inną pocztę. Tam akurat nie było kolejki, więc nawet mi się opłaciło.
No cóż, po tych emocjach nie muszę pić kawy, tak mi skoczyło ciśnienie.
#niebieskiepaski #c---------------a #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #phyrexiacontent #podrywajzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
Najlepiej to dziala na wszelkiego tinderach/zaadoptujfaceta.
Masz iles tam serduszek/lajkow na dzien- na tinderze to chyba jest nawet sto.
Wysylasz na oslep zainteresowania.
Zalozmy ze z tej setki 5 jest zainteresowanych rozmowa.
Z tej gadki 3 sa znosne,bo dwie to jakies
W sensie,ze 1 na 100 jest chetna na rozmowe czy 1 na 100 jest chetna na s--s?
@integrator1234: różowe mają łatwiej, ale razem z tym wiąże się ta spora niedogodność w postaci niebezpiecznych dziwolągów. Nie zrozumiesz jak to jest, bo do Ciebie nie podchodzą regularnie więksi od Ciebie faceci,
Szczerze?
Nie wiem,nie robilem dokladnych wyliczen,ale jak juz sie z jedna umowisz to juz trzeba mocno dzialac i spokojnie bedzie wiecej okazji na bzikanie.
Ja na jednym z portalu nawet 50 par nie mialem,a skutecznosc mialem mniej wiecej na poziomie o ktorym mowilem.
Inna sprawa,ze jak ktos atakuje modelki czy inne julki,to skutecznosc bedzie mial jeszxze gorsza.
Nie wiem czy historia prawdziwa ale z własnego doświadczenia mam podobne i tak, jest to irytujące i czasami niepokojące. W szczególności jak typ zaczyna się chwalić, że właśnie dopiero co wyszedł z więzienia i szuka koleżanki.