Wpis z mikrobloga

Moi znajomi już się zaczęli zaręczać a ja całe życie sama, tylko raz miałam chłopaka na niecałe trzy miesiące, więc żadnego poważnego związku w życiu... Właśnie pogratulowałam koleżance zaręczyn i aż mnie zakuło serce. Nie wiem co ja robię źle :( nie jestem brzydka ani gruba, może trochę nieśmiała, ale bez przesady. Mam dużo znajomych, bez problemu dogaduję się z kolegami i przyjaciółmi, ale jeśli chodzi o nawiązanie relacji romantycznej to jestem w tym kierunku upośledzona ()
#zwiazki #milosc #samotnosc
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dlaczegotorobie: Jak mogą być problemy z samooceną jak to Tobie inni nie pasują, a nie Ty innym? Samoocena nie ma znaczenia u kobiet. Tona facetów bedzie pomagać, przytulać i współczuć. Co innego kobiety, często mówić że po co kobiecie druga p---a jak mają swoją, lol
  • Odpowiedz
@kaczuszka_kwaczuszka: Całe życie myślałam, że mężczyźni wolą blondynki, ale po latach farbowania się w końcu dotarło do mnie, że jednak wolą kobiety stabilne emocjonalnie.

Może szukasz nie tam gdzie trzeba, albo ciągnie Cię do mało prawdopodobnych kombinacji cech. Jak poznajesz kogoś nowego i od razu go mentalnie skreślasz, zastanów się, dlaczego. Może się okazać, że odpychasz od siebie ludzi, którzy np nie mają perfekcyjnie symetrycznej twarzy, albo noszą dżinsy. Poza
  • Odpowiedz