Wpis z mikrobloga

Muszę przyznać, że nieźle szambo wybiło w komentarzach:

https://www.wykop.pl/link/5871195/w-ktorych-panstwach-obcokrajowcy-najlatwiej-dostaja-s--s-polska-nr-1-w-europie/

Na przestrzeni wielu lat nigdy nie poznałem rodaczki, która wolałaby obcokrajowca od Polaka. Zdecydowana większość moich koleżanek lub innych dziewczyn z którymi miałem bliższy kontakt, nigdy (co same stwierdzały) nie obejrzałyby się za jakimś murzynem albo Anglikiem bez zębów, więc o co tu k---a chodzi xD?

#p0lka #zwiazki #rozowepaski
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@karski: może jestem złym przykładem jeśli chodzi o kwestie wiązania się z obcokrajowcami, ale murzynów i arabów tez zawsze omijałam szerokim łukiem (tu w Hiszpanii jest ich mnóstwo i są bardzo nachalni), większość moich koleżanek z Polski też ich unika (chociaż nie znam ich wiele), ale słyszałam historie o Polkach w Anglii i ich zachowaniu jeśli chodzi o murzynów lub arabów, więc chyba coś w tym jest.
  • Odpowiedz
@hiszpank: Czy można wyciągać tak śmiałe wnioski na podstawie marginesu, którym są dupodajki w UK? Najłatwiej jest wyolbrzymiać problem na podstawie jakiegoś tendencyjnego filmiku na YT siedząc w domu z chujem w ręku i mając do tego ubogie życie seksualne i towarzyskie. Dlaczego na 5 miejscu znalazła się Polska, gdzie śmiało można tam umieścić Wenezuelę, Wietnam, niektóre kraje afrykańskie, Peru, Ekwador, Kubę?
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@wsiokom No jeżeli na porządku dziennym jest wmawianie Polakom, że wszystko co nasze jest gorsze i nawet nasz rząd trudno nazwac polskim, to może i faktycznie tak jest. Otaczam się wśród ludzi rozumnych, więc te pierdy w komentarzach i demonizowanie polskich kobiet jest mi całkowicie obce i poszło to za daleko.
  • Odpowiedz
  • 2
@karski Ile z twoich koleżanek brało udział w Erazmusie? Dwa, to, że twoje znajome Ci tak powiedziały nie oznacza, że gdyby była okazja zachowalyby się tak jak mówią.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@Mathas A co z kolegami, którzy brali udział w erazmusie i sobie fajnie podupczyli? Rozumiem, że bawimy się teraz w "co by było gdyby" albo myślozbrodnię? Cała ta nienawiść bierze się tylko i wyłącznie z tego, że spierdopki nigdy nie ruchali i nie poruchają, dlatego za swoje niepowodzenie muszą kogoś obwinić, żeby poczuć ulgę.
  • Odpowiedz