Aktywne Wpisy
bajdu +197
vestige +7
siema wyklopki
Pytanie chyba głównie do #rozowepaski bo ja to nie wiem co wam w tych słodkich główkach siedzi czasami.
A więc, chodzę sobie na basen i chodzi na niego też taka jedna #szaramyszkadlaanonka.
Chodzimy w różne dni, ale w tych samych godzinach, a więc czasami się przecinamy.
No i raz pływamy sobie ja i ta loszka na tym samym torze z jakimś typem co niemiłosiernie #!$%@?ł bo pływał środkiem.
No
Pytanie chyba głównie do #rozowepaski bo ja to nie wiem co wam w tych słodkich główkach siedzi czasami.
A więc, chodzę sobie na basen i chodzi na niego też taka jedna #szaramyszkadlaanonka.
Chodzimy w różne dni, ale w tych samych godzinach, a więc czasami się przecinamy.
No i raz pływamy sobie ja i ta loszka na tym samym torze z jakimś typem co niemiłosiernie #!$%@?ł bo pływał środkiem.
No
Co myślicie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#skazanynasmierc #prisonbreak #seriale #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@kiciupiciu: lol
Jeżeli "tamte czasy" definiujemy jako "czasy, kiedy byłem młody i nieświadomy, co jest dostępne w świecie seriali, bo oglądało się to, co kumpel podrzucił na płytce", to może i tak. Ale obiektywnie patrząc to w 2005-2007 (bo jakoś wtedy był boom na Prison Break) mieliśmy już takie seriale, jak Sopranos (leciał w całość w TVN), The Wire (mniej popularny, bez emisji w PL),
@BrockLanders:
The Wire był emitowany w Polsce
w TVN pod nazwą Prawo ulicy (tylko 2 pierwsze sezony w latach 2006–2007)
i w Cinemax (cały w latach 2014–2015)