Wpis z mikrobloga

@Fafu: Oglądałem 15 lat temu i nigdy nie dokończyłem. Postanowiłem z 3 tygodnie temu sobie przypomniec.Właśnie obejrzałem ostatni odcinek 4 sezonu i niestety ostatni sezon to dramat. Serial po Panamie jakby został ucięty, to by było najlepsze rozwiązanie. No ale dobra nakręcili 4 sezon i powiem tak, zwrotów akcji 10000 x (do pozygu), nagle matka żyje, ojciec, Kellerman, Lincoln jest adoptowany, a finał serialu jest poprostu krótki i głupi. Myślę, że
@Fafu: nie no o czym my mówimy. 4 sezon to była komedia. 1 i 2 sezon naprawdę świetne, 3 też niezły. Największym zaskoczeniem był naprawdę dobry 5 sezon. Pomijając jakieś absurdy że MS zmartwychwstaje to sezon dawał radę i gdyby to był świeży serial to by miał na pewno dziś swoich fanów.
najlepszy serial jak na tamte czasy

@kiciupiciu: lol

Jeżeli "tamte czasy" definiujemy jako "czasy, kiedy byłem młody i nieświadomy, co jest dostępne w świecie seriali, bo oglądało się to, co kumpel podrzucił na płytce", to może i tak. Ale obiektywnie patrząc to w 2005-2007 (bo jakoś wtedy był boom na Prison Break) mieliśmy już takie seriale, jak Sopranos (leciał w całość w TVN), The Wire (mniej popularny, bez emisji w PL),
@Fafu: byłem ćpunem, alkoholikiem, przestępca, niesłownym dłużnikiem. Miałem szereg zarzutów i chciałem zabić brata wice prezydent kraju, ale słuchaj Majki, wiesz że jestem dobry hehe pamietasz to siano co ci dałem na uniwerek? No to je tez ukradłem hehe, ale pomóż mi Majki, jak mnie uwolnisz to dalej będę kradł co popadnie, oszukiwał ludzi i niszczył innym życia, ale tym razem zrobię to dla nas obu, pomóż mi plis ( ͡
@Fafu: dobre. Widziałem kiedyś mema w stylu "bądź skazany na śmierć za niewinne zabójstwo, zabijaj w dalszych sezonach każdego jak leci bez konsekwencji". Bo z tego co pamiętam to faktycznie tak było, latał niczym Rambo i nieważne czy byli przechodnie czy nie każdego pokładał na ziemie i uciekał xD