Aktywne Wpisy

Proponuję postanowienie noworoczne: w 2026 roku zrobię pozwolenie na b--ń.
Pomogę Ci! Prowadzę Braterstwo.eu, największe stowarzyszenie strzeleckie w Polsce (Organizacja Pożytku Publicznego, KRS 631563). Działamy od 8 lat, mamy ponad 99 tysięcy członków, dostajemy od kilkunastu tysięcy ludzi 1.5% PIT na promowanie strzelectwa i posiadania broni.
Poprowadzimy Cię za rękę od zera do uzyskania własnego pozwolenia na b--ń w 5 miesięcy.
W Polsce zdobycie pozwolenia na b--ń palną, a w efekcie zakup Glocka, AKMa,
Pomogę Ci! Prowadzę Braterstwo.eu, największe stowarzyszenie strzeleckie w Polsce (Organizacja Pożytku Publicznego, KRS 631563). Działamy od 8 lat, mamy ponad 99 tysięcy członków, dostajemy od kilkunastu tysięcy ludzi 1.5% PIT na promowanie strzelectwa i posiadania broni.
Poprowadzimy Cię za rękę od zera do uzyskania własnego pozwolenia na b--ń w 5 miesięcy.
W Polsce zdobycie pozwolenia na b--ń palną, a w efekcie zakup Glocka, AKMa,

krucjan +560
Witam wszystkich w 2026 roku.
W roku 2021 tym wpisie: https://wykop.pl/wpis/60766409/nie-spisalem-sie-zawolam-kazdego-plusujacego-jesli
obiecałem, że zawołam plusujących, jeśli dostanę karę za nie spisanie się w spisie powszechnym.
Co prawda w komentarzu obiecałem zawołać za rok, ale główny wpis mówił o wołaniu w przypadku kary a warunek nie został spełniony, więc mam czyste sumienie, a fakt, że wołam po ponad 4 latach jest w tym wypadku nawet na korzyść, bo im więcej minęło, tym większe prawdopodobieństwo, że
W roku 2021 tym wpisie: https://wykop.pl/wpis/60766409/nie-spisalem-sie-zawolam-kazdego-plusujacego-jesli
obiecałem, że zawołam plusujących, jeśli dostanę karę za nie spisanie się w spisie powszechnym.
Co prawda w komentarzu obiecałem zawołać za rok, ale główny wpis mówił o wołaniu w przypadku kary a warunek nie został spełniony, więc mam czyste sumienie, a fakt, że wołam po ponad 4 latach jest w tym wypadku nawet na korzyść, bo im więcej minęło, tym większe prawdopodobieństwo, że

Powieść Donohue’a w podstawowych założeniach brzmi interesująco. Jest to pomysł ciekawy pod wieloma względami, jednak autor zwyczajnie nie radzi sobie ze snuciem opowieści. Zdecydowanie brak mu talentu bajarza, jakim dysponuje Gaiman czy gawędziarstwa Kinga, przez co wyjściowy pomysł konsekwentnie sprowadzany jest do poziomu zupełnego średniaka. Książce brak wyrazistości, bohaterowie są papierowi, a historia zupełnie nas nie wciąga. To powieść po prostu przeciętna i zupełnie niewykorzystana.
Recenzja książki Bez przeszłości
#ksiazki #ksiazka #czytajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1609179232d2D8YQTbvrIDLlS15g0zty.jpg
Pobierz