Aktywne Wpisy

poorepsilon +51
Chętnie kogoś poznam i pogadam (uwaga: wolałabym na Discordzie, bo przez problemy ze wzrokiem trudno mi pisać na Wykopie wiadomości prywatne. Nick na Discordzie podam na pw).
Różowa, 27 lat. Pracuje, ma rentę ze względu na wzrok. W tym roku zaczęła magisterkę na kierunku pokrewnym z historią, ale po miesiącu musiała z niej zrezygnować z powodów logistycznych.
A wychodząc z tonu Juliusza Cezara, lubię czytać, a raczej w moim przypadku: słuchać książek. Wiem, że
Różowa, 27 lat. Pracuje, ma rentę ze względu na wzrok. W tym roku zaczęła magisterkę na kierunku pokrewnym z historią, ale po miesiącu musiała z niej zrezygnować z powodów logistycznych.
A wychodząc z tonu Juliusza Cezara, lubię czytać, a raczej w moim przypadku: słuchać książek. Wiem, że

frugASS +27
ŻĄDAM ODBLOKOWANIA MI NOSA W TEJ CHWILI

Mam pewien problem z podsumowaniem, bo z jednej strony moje oczekiwania pozostały niespełnione, jednak z drugiej bawiłam się naprawdę nieźle, przechodząc przez kolejne etapy, a każda samodzielnie rozwiązana zagadka dawała poczucie satysfakcji. Nawet ta byle jak zarysowana fabuła w pewnym momencie mnie wciągnęła, pomimo tego, że jest tu tylko tłem, to wybory angażują. Świat Wirtualny jest dość specyficzny i niekoniecznie nada się dla młodszych osób, ale kolekcja Escape Quest jest różnorodna i każdy powinien znaleźć coś dla siebie, jak na przykład recenzowany na łamach naszego portalu Sam w Salem.
Samą ideę nowych gamebooków oceniam pozytywnie. Jeśli jesteś fanem Escape Roomów, znasz Zest Riddle, albo po prostu lubisz łamigłówki a sudoku zaczęło cię nudzić, to propozycja Egmontu z pewnością przypadnie ci do gustu!
Recenzja gamebooka Świat Wirtualny
#ksiazki #ksiazka #gry #grybezpradu #nerdheim
źródło: comment_16091669251qRPITw44vGSlne0v6TeaR.jpg
Pobierz