Aktywne Wpisy
mirko_anonim +827
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Afera u mnie w korpo XDDDD HR wykrył NIERÓWNOŚĆ, rozumiecie? NIERÓWNOŚĆ. Wszystko może być w korpo, ale jak jest nierówność, to nie może tak być i coś trzeba z tym zrobić.
Na czym polega nierówność? Otóż, mamy nierówność w stażu w roli team managera. Mężczyźni jako team managerowie pracują średnio 17 miesięcy i dostają awans, a kobiety średnio dostają awans dopiero po 45 miesiącach. Jako przedstawiciel wyższego management zostałem
Afera u mnie w korpo XDDDD HR wykrył NIERÓWNOŚĆ, rozumiecie? NIERÓWNOŚĆ. Wszystko może być w korpo, ale jak jest nierówność, to nie może tak być i coś trzeba z tym zrobić.
Na czym polega nierówność? Otóż, mamy nierówność w stażu w roli team managera. Mężczyźni jako team managerowie pracują średnio 17 miesięcy i dostają awans, a kobiety średnio dostają awans dopiero po 45 miesiącach. Jako przedstawiciel wyższego management zostałem
WielkiNos +324
Zapraszam do poczytania jak się psiarze zesrali o mema.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #dogpill #heheszki
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #dogpill #heheszki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- traktuj człowieka jak chodzącego robota, płać gówno i miej wymagania z kosmosu
- ludzie się zwalniają i brak nowych chętnych
- Pikachu.jpg
#pracbaza
#januszebiznesu
#takaprawda
...a nie czekaj XD
https://www.spidersweb.pl/rozrywka/2019/11/14/ebooki-ceny-vat-na-ksiazki-elektroniczne/
Pracowałem za granicą i w Polsce i tylko w Polsce spotkałem się z tak szerokim
- nieszanowaniem praw pracownika
- yebaniem i nieszanowaniem pracowników
- pogardą dla pracownika i jego
@taktoto: za minimalną krajową na podstawie umowy o gówno
Każdy płaczę jak go #!$%@? na rynku i w ogóle be, a jak ktoś przyjdzie i chce się czegoś dowiedzieć, to trzeba go #!$%@?ć, bo hurr durr guwniożu to czeba wiedzieć hehe, wiedza tajemna, nie powiem.
Komentarz usunięty przez autora
Bo w prawdziwej wolności gospodarczej nie chodziłoby o to aby te "januszexy" zaczęły normalnie funkcjonować, a żeby powstała dla nich konkurencja na rynku i w wyniku niej ludzie mogli od ręki zmieniać pracę jak im się nie podoba, co doprowadziłoby do naturalnego polepszenia warunków pracowniczych. Na dodatek każdy bardziej ambitny mógłby sam łatwo zacząć prowadzić własny biznes, a nie widzieć siebie tylko w roli wyrobnika.