Wpis z mikrobloga

Nadchodzi nowy rok 2021. A wraz z nim nowy sezon #harlekinydlaprzegrywow !

Planuje wyjść naprzeciw Waszym sadystyczno- masochistycznym oczekiwaniom z komentarzy. Szykują się nowe, ciekawe historie.

Jeszcze więcej płodności...
Jeszcze więcej smutku po stronie przegrywów
Jeszcze więcej radości po stronie wygrywów
Jeszcze więcej bogactwa!
Jeszcze więcej dymorfizmu płciowego!
Jeszcze więcej błebłebłebłe!!!

Oskar Deweloperski i przyjaciele powrócą w nowym sezonie już w styczniu 2021! Premiera w każdą sobotę o godzinie 18:00, tylko na wykop.pl!

Wasz incelebryta - Blackpill_RAW

#blackpillraw #przegryw #blackpill #logikaniebieskichpaskow #p0lka #s----------e #pasta #piszzwykopem #plodnajulka
B.....W - Nadchodzi nowy rok 2021. A wraz z nim nowy sezon #harlekinydlaprzegrywow !
...

źródło: comment_1609053524v79Y6szXz2WmRm26M7SQVx.jpg

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Blackpill_RAW: ostatnio jest równia pochya z tymi opowieściami wiele jest na zasadzie ksero pisanych, oskarek developerski zskerowany w wielu aspektach dorocznych, jaki bedzie 2021 rok? czy uzykownik blackpill raw wymysli nowe wesole historyjki? dowiedz sie tylko na mikroblogu+
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW Marzę, żebyś w 2022 zaczął wydawać kalendarze swojego autorstwa. Z co krótszymi pastami, albo zdjęciami Oskariuszy Deweloperskich w towarzystwie płodnych Julek, tak żeby móc codziennie oglądać kogoś, kto żyje lepiej ode mnie. ()
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@Blackpill_RAW a wydajesz się być taki sympatyczny ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Po czym to wnioskujesz? W życiu raczej jestem niemiły do ludzi ( ͡º ͜ʖ͡º)

szkoda, że durna ideologia wyprała Ci mózg, poważnie

@alxnr: Yup, charakter und dobre serduszko iNtZeLu bANdYtO
  • Odpowiedz
  • 1
@Blackpill_RAW po Twoich komentarzach. Wydaje mi się, że masz bardzo pozytywne nastawienie do świata. Zawsze miło i sympatycznie odpisujesz ()
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: No i w sumie dobrze - te harlekiny już i tak odlatują w skrajności, a znajdują się pajace, które biorą te opowieści na poważnie - może w ten sposób w końcu dasz im do zrozumienia, że świat, ktory tworzysz to jedna wielka fikcja. O tyle dobrze
  • Odpowiedz