Wpis z mikrobloga

Błagam pomocy Od 72 godzin mój kaszojad wyje non stop z małymi przerwami na spanie #zabkowanie testowane preparaty to Bobolen i Urgo Dentilia . Ma rok i miesiąc i wychodzą mu wszystkie zęby naraz jestem z różowym wykończony polećcie jakieś SKUTECZNE preparaty na późne ząbkowanie jestem w stanie wytrzymać jeszcze dobę potem skacze z okna #dzieci #zdrowie #lekarz
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wacek901: Czasem pomaga na chwilę gryzienie suchego chleba - taki babciny sposób. Wyciągasz kromkę chleba musi odleżeć aż zrobi się czerstwawa i dać dzieciakowi. U mnie pomaga na chwilę, ale skutecznego sposobu niestety nie ma ...
  • Odpowiedz
@wacek901: A jak tobie by wychodziła ósemka i byś nie mógł spać z bólu, to też byś nie brał przeciwbólowego? Nie rozumieniem jak można pozwalać dziecku się męczyć, bo nie chcą rodzice "faszerować" przeciwbólowymi. A sami biorą na każdy ból głowy, ból zęba, ból brzucha, bo oni się męczyć już nie chcą. Starsza córka przechodziła tragicznie ząbkowanie i jeszcze wychodziły jej 2-4 zęby na raz. Dostawała na przemian paracetamol i
  • Odpowiedz
  • 0
@Avarred przeczytaj kolejne wpisy faszerowanie = przedawkowanie w moim mniemaniu . Temat jest do zamknięcia bobodent + marchewka jest skuteczna drugą noc śpi jak zabity . Wydaje mi się że nałożyła się szczepionka z ząbkowaniem w jednym czasie i dlatego był dramat
  • Odpowiedz