Aktywne Wpisy
peter-sobieraj +45
Od 2 lat choruje, i żaden lekarz nie jest w stanie zdjagnozować co mi dolega (wiekszosc nawet nie próbuje).
Może ktoś z was bedzie widział co mi dolega.
Straciłem zdolność myślenia. Byłe programistą z pasją, a teraz nie potrafie napisać najprostrzych rzeczy.
Mam problem żeby połaczyć 2 fakty w wniosek.
Mam problem z pamięcią. Podczas testu u psychologa okazalo sie ze nie jestem w stanie przez minute zapamiętać 3 prostych figór geometrycznych.
Może ktoś z was bedzie widział co mi dolega.
Straciłem zdolność myślenia. Byłe programistą z pasją, a teraz nie potrafie napisać najprostrzych rzeczy.
Mam problem żeby połaczyć 2 fakty w wniosek.
Mam problem z pamięcią. Podczas testu u psychologa okazalo sie ze nie jestem w stanie przez minute zapamiętać 3 prostych figór geometrycznych.
darknightttt +7
#gothic #dziejekhorinis
Komentarz usunięty przez autora
Jak nakręcasz hype, robisz zbiórki hasju od fanów, obiecujesz nie wiadomo co, to teraz się licz, że będzie lincz. Albo w ogóle zamknijcie jape i w dniu premiery ogłoście premierę, albo zachowajcie się ciut bardziej profesjonalnie od gimbów i komunikujcie na bieżąco progres.
"Jak nakręcasz hype" - to twój problem że się tak napalasz na jakiegoś fanowskiego moda, nie twórcy. "robisz zbiórki hasju" zbiórka "hajsu" była DOBROWOLNA i była przeznaczona nie na modyfikacje, a na pomoc przy realizacji serii filmów o nestorach i z tego co widać, te filmy powstały, więc o co chodzi? A no tak temat pieniędzy to dobry zapalnik dla frustratów i
Nie wiem co ty tu chachmęcisz do