Wpis z mikrobloga

Ech ale mi k------o przykro i smutno a jestem niby #wygryw

23 lata, własne mieszkanie pod hipotekę, praca dobrze płatna ale stresująca i...Brak jakiegokolwiek sensu w życiu dodatkowo wszystko wali się jak domek z kart. Generalnie nie mam co wybrzydzać, jestem młody, mam ambicję perspektywy a jednocześnie... Czuje się na najgorszym etapie swojego życia

Przez pandemie odebrano mi wszystko hobby, jakąkolwiek forme rozrywki, nie wyskoczę już do baru napić się z obcymi ludźmi, "wyregulować się" i po prostu odstresować. Moje życie to ciągły stres i po prostu już nie wyrabiam, zacząłem sięgać po #narkotykizawszespoko i przez chwile byłem w-----y. Myślałem że warto coś zmienić, założyłem konto na portalu randkowym, stwierdziłem że to dobry czas by się ustatkować i.. g---o wyszło gorzej niż wcześniej.

Poznałem dziewczynę z początku wszystko grało,było super,związaliśmy się ale po czasie okazało się że nadajemy na zupełnie innych falach, zależy mi na niej, widzę przyszłość ale nadajemy zupełnie w innym świecie.Ja oczekuję w związku bliskości,czułości chcę po prostu w nim zapomnieć o całym pieprzonym świecie,odstawiłem u----i i w sumie lekko się zauroczyłem a ona..Mówi ciagle jak jej zależy,gdy się spotkamy to okazuję to ale na codzień....
-Napiszę jak ma chwile czasu, serio czasami zastanawiam się czy nie jestem singlem tylko o tym nie wiem potrafimy przez cały dzień zamienić parę zdań facebooku
-Spotyka się ze mną tylko gdy nie ma planów.Dosłownie w naszej relacji nie ma czegoś takiego że ustawi sobie czas pod nas byśmy go spędzili i ...Czasem spotkamy się 4 razy w tyg czasem jak uda się raz na półtorej tygodnia to jest dobrze, w międzyczasie tak naprawdę mnie olewa
-Problemy dziewczyny? Gdy dziewczyna ma problem to automatycznie ty masz problemy, już nie mówię o sytuacjach w których po prostu wyżywa się na mnie za swoje problemy i próbuję je odreagować...

Próbowałem z nią rozmawiać ale to nie daję kompletnie nic. Przez pracę jestem dobijany, przez kontakty z nią tym bardziej, ograniczyłem kontakty z "koleżankami' bo źle to wygląda jak jesteś w związku i piszesz przez cały dzień z inną dziewczyną,odstawiłem narko, chciałem naprostować te życie a wyszedł jeden wielki c--j jestem w gorszym dołku niż w momencie gdy już byłem w-----y w n-------i... Najchętniej to poszedłbym dziś na #roksa po wszystkim naćpał się do porzygu i poszedł spać ale wiem że po prostu nie mogę.Nawet nie wiem czy uda mi się z moją spędzić choć jeden dzień w święta mimo tego że spod jej domu jedzie autobus 30min pod mój...
#zwiazki #zalesie #przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@comamtuwpisac: Stary, anegdota jakich znam już milion-z cudzego i własnego życia. Jak nie idzie wam na takiej płasczyznie jak ty to określiłeś „nadawanie na tych samych falach” to nie ma co. Ona dla ciebie jest ważna, ty dla niej jesteś tylko kimś do kogo się może przytulić Itd-mało górnolotnych uczuć, prędzej czy później się wypali. Jesteś ciut ode mnie starszy, na twoim miejscu bym tu ukrócił dla własnego dobra. Trzymaj
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@comamtuwpisac: Na jakiej zasadzie "widzisz przyszłość" skoro nadajecie na innych falach i macie zupełnie inne oczekiwania od tej relacji? Może po prostu bardziej chciałbyś żeby to miało przyszłość. Zależy Ci, spróbowałeś, powiedziałeś jasno czego potrzebujesz i co Ci przeszkadza. Skoro z drugiej strony nie ma żadnej reakcji to trzeba sobie podziękować za fajnie spędzony czas i tyle
  • Odpowiedz