Aktywne Wpisy

saintie +2
jak to jest, ze mozecie wygladac jak ja, byc super jak ja, miec duza dupe jak ja, cialo bogini jak ja a i tak i tak spedzac walentynki same, no jak to jest mozliwe? serio, nie rozumiem

Czemu Perez jest taką sknerą jeśli chodzi o transfery w ostatnich latach? Nie macie raczej problemów finansowych, a wasza ławka rezerwowych odstaje strasznie w porównaniu do podstawy, a większość z podstawy to szpital. Czy Perez zbiera kasę na coś konkretnego jaki jest powód?
#mecz #realmadryt
#mecz #realmadryt

23 lata, własne mieszkanie pod hipotekę, praca dobrze płatna ale stresująca i...Brak jakiegokolwiek sensu w życiu dodatkowo wszystko wali się jak domek z kart. Generalnie nie mam co wybrzydzać, jestem młody, mam ambicję perspektywy a jednocześnie... Czuje się na najgorszym etapie swojego życia
Przez pandemie odebrano mi wszystko hobby, jakąkolwiek forme rozrywki, nie wyskoczę już do baru napić się z obcymi ludźmi, "wyregulować się" i po prostu odstresować. Moje życie to ciągły stres i po prostu już nie wyrabiam, zacząłem sięgać po #narkotykizawszespoko i przez chwile byłem w-----y. Myślałem że warto coś zmienić, założyłem konto na portalu randkowym, stwierdziłem że to dobry czas by się ustatkować i.. g---o wyszło gorzej niż wcześniej.
Poznałem dziewczynę z początku wszystko grało,było super,związaliśmy się ale po czasie okazało się że nadajemy na zupełnie innych falach, zależy mi na niej, widzę przyszłość ale nadajemy zupełnie w innym świecie.Ja oczekuję w związku bliskości,czułości chcę po prostu w nim zapomnieć o całym pieprzonym świecie,odstawiłem u----i i w sumie lekko się zauroczyłem a ona..Mówi ciagle jak jej zależy,gdy się spotkamy to okazuję to ale na codzień....
-Napiszę jak ma chwile czasu, serio czasami zastanawiam się czy nie jestem singlem tylko o tym nie wiem potrafimy przez cały dzień zamienić parę zdań facebooku
-Spotyka się ze mną tylko gdy nie ma planów.Dosłownie w naszej relacji nie ma czegoś takiego że ustawi sobie czas pod nas byśmy go spędzili i ...Czasem spotkamy się 4 razy w tyg czasem jak uda się raz na półtorej tygodnia to jest dobrze, w międzyczasie tak naprawdę mnie olewa
-Problemy dziewczyny? Gdy dziewczyna ma problem to automatycznie ty masz problemy, już nie mówię o sytuacjach w których po prostu wyżywa się na mnie za swoje problemy i próbuję je odreagować...
Próbowałem z nią rozmawiać ale to nie daję kompletnie nic. Przez pracę jestem dobijany, przez kontakty z nią tym bardziej, ograniczyłem kontakty z "koleżankami' bo źle to wygląda jak jesteś w związku i piszesz przez cały dzień z inną dziewczyną,odstawiłem narko, chciałem naprostować te życie a wyszedł jeden wielki c--j jestem w gorszym dołku niż w momencie gdy już byłem w-----y w n-------i... Najchętniej to poszedłbym dziś na #roksa po wszystkim naćpał się do porzygu i poszedł spać ale wiem że po prostu nie mogę.Nawet nie wiem czy uda mi się z moją spędzić choć jeden dzień w święta mimo tego że spod jej domu jedzie autobus 30min pod mój...
#zwiazki #zalesie #przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@comamtuwpisac: To raczej tutaj będzie ciężko o wsparcie, teoretycznie sami #programista15k , ale myślę że sporo osób w gorszej sytuacji niż Ty.
@comamtuwpisac: z ciekawości w co?
Alprazolam,antidol i clonazepam
Komentarz usunięty przez moderatora