Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +189
Rzeszów, wiosna 2012 r. Niedawno Tusk ogłosił, że wszyscy będą pracować do 67. roku życia, w wielu regionach Polski zaczynają się poszukiwania gazu łupkowego (jak się okaże, bez powodzenia), za chwilę usłyszymy Koko Euro spoko i będziemy oglądać kompromitację drużyny Smudy. Pamiętacie?
#polska #nostalgia
#polska #nostalgia
Tekicik +2
Na jakiej wysokości robiliście blaty w kuchni będąc wysoką parą? Mam 203 wzrostu, mój #rozowypasek 194 i zastanawiamy się czy 115 cm byłoby ok? Na jakiej wysokości dać wtedy górne szafki? Ktoś ma doświadczenie?
#remontujzwykopem #zwiazki
#remontujzwykopem #zwiazki
Oczywiście, żeby mieć powodzenie trzeba mieć minimum (absolutne) 180 cm, a najlepiej 190.
Tymczasem:
Kanye - 173 cm
Zac Effron - 173 cm
Daniel Radcliffe - 165 cm
Tom Cruise - 170 cm
Elijah Wood - 168 cm
Jacek Braciak (jeden z lepszych polskich aktorów) - 163 cm!
Jan Wieczorkowski - 172 cm
Nergal - 176 cm
Marek Mostowiak, znaczy Kacper Kuszewski - 171 cm
Bruno Mars - 165 cm
Lil Wayne również
Prince - 157 cm
Jeszce inni jak Kevin Hart, Martin Scorsese, Al Pacino, Churchil, Robert Downey Jr., Bob Dylan, czy np biznesmeni jak:
François-Henri Pinault który jest obecnie z Salmą Hayek ;)
Także dalej uważajcie, że to kwestia wzrostu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#blackpill #heheszki #stulejacontent
@loczyn: xD
Brak Karolaka, słabo.
@Wiejski_Druid: OP poprzedniego watku mowil, ze nie da sie osiagnac sukcesu bedac niskim, wiec podalem przyklady ze sie da.
Daj lepiej zdjęcia znanych aktorek/ modelek , w/e z niskimi partnerami którzy są zwykłymi anonimowymi osobami.
To będzie miarodajne
@OddajButa123: Ja mam 170 cm, z mordy 5/10, a nigdy nie mialem problemu z kobietami, pracowalem tez
@vcode69: Niektorzy za czasow Tinderow znalezli drugie polowki. No i Tinder i Badoo popsuly rynek matrymonialny wszystkim, w tym tez o dziwo samym kobietom rowniez.
Komentarz usunięty przez moderatora
@loczyn: xD
Brak Karolaka, słabo.
@Jakis_Leszek: Karolak to PRAWDZIWY CHAD - 191 cm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Inheso: Teraz tez nikt na to nie patrzy po za vikopkami i garstka julek z tik toka
@Warrior_97: tu zostałem przez ultra przegrywów wyśmiany mowiac, że płacenie za s--s to himalaje przegrywu. https://www.wykop.pl/wpis/54410783/anonimowemirkowyznania-godzinna-lekcja-ze-zycie-to/ ¯\_(ツ)_/¯
Daj lepiej zdjęcia znanych aktorek/ modelek , w/e z niskimi partnerami którzy są zwykłymi anonimowymi osobami.
To będzie miarodajne
@jakub-godlewski: COŚ trzeba soba reprezentowac.
Przyklad brzydala - Salman Rushdie
świnioki mają takie ssanie na rynku że nie zauważają dobrych chłopaków takich jak ja
Nie ma co się dziwić, biorą co najlepsze bo na c--j im jakiś przeciętniak jak za rogiem ma 10 przystojniaków
@Warrior_97: Mysle ze pan Pinault jednak reprezentuje cos swoja osoba skoro znajduje sie w takim miejscu jakim sie znajduje.