Aktywne Wpisy
Trzy miesiące temu ja i moja dziewczyna wyjechaliśmy do pracy do Holandii jako para, oczywiście mamy swój pokój, ale z racji tego że mieszkamy w kontenerach to też mamy współlokatorów za ścianą. Sytuacji kiedy jesteśmy sami jest niewiele, albo jesteśmy w pracy albo w domu wraz ze współpracownikami. Czy waszym zdaniem w takiej sytuacji da się uprawiać seks?
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica
Szyszkalogin +14
#przegryw Chłop tuszy a wy zazdrośni
Czuje sie jak gowno. Robie od 5 lat w korpo i nie wiem co dalej. Skonczylem Fir - ledwo na 3, bo poszedłem na siłe, z matematyki i przedmiotów ścisłych zawsze byłem słaby.
Teraz klepie jakieś procesy pod template za 3,6k na rękę, ale chciałbym się rozwijać.
Myślałem nad nauka vba, r i python i w analityka iść, ale skoro jestem słaby z matmy to raczej odpuszcze.
Co powiecie o audycie, da się do czegość dojść w takim big4 czy lepiej klepać faktury w SSC jako accountant AR/AP?
Poradzcie mi za co przyszlosciowego sie wziac (poza It) dla kogos slabego z matmy(mniej inteligentnego)?
#korpo #rozwoj #pracbaza #pytanie #gorzkiezale
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fe114974fbb67000ac1ee52
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Przekaż darowiznę
Jeżeli myślisz że jesteś gorszy od innych zawsze taki będziesz. Masz też dobre strony z pewnością.
Tak czy inaczej skoncentrował bym się aktualnie na działach raportowych/ GL z raportowaniem. Potem typowo analityk a dalej kontroler albo audyt.
Zamiast dojeżdżać to coś doradź frustraacie
@brakslow: no mowimy o podstawowych działaniach, a nie jakimś zaawansowanym liczeniu całek nieoznaczonych i oznaczonych...
@kwasnybigos: nie to nie dla mnie. Wole prace biurową, ale nie wiem w którym kierunku iść..
Zaakceptował: Precypitat
Nie mówie o ekonometrii...
Czuje się głupszy, obrabiam jakieś dokumenty w excelu i innych programach w korpo i chciałbym iść zgodnie z kierunkiem, ale nie wiem co jest dla mnie... nie bez powodu osoby po matematyce pracują w bankach w szwajcarii
Nie chce zabrzmieć jak beksa, ale czy do controllingu nie trzeba mieć nieco charyzmy, pewności siebie i ogólne soft-skillsów?
Zaakceptował: sokytsinolop
Zaakceptował: sokytsinolop