Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Curus_Bachleda: to że jest osłona to widzę, jak porobi tak godzinkę czy dwie to luz, ale jak będzie działał tak 5h dziennie, to myślę że mogłyby wystąpić problemy no i super umięśniona jedna noga /D
  • Odpowiedz
  • 15
@LeslieDancer: płytki w salonie albo sypialni. Proszę cie...

Wykładzina cieplutka, mięciutka, milutka. Płytki to w garażu, żeby z węża brud zmyć.
  • Odpowiedz
  • 3
@efek: ogrzewanie podłogowe i gres robią robotę, w salonie wygląda to świetnie. Zawsze można też żywicę wylać ( ͡º ͜ʖ͡º). Choć u siebie nie zdecydowałbym się na nic innego niż panele albo drewno. Wykładzina ble k---a fuj. Dywan tak, wykładzina nie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Zbyszek_Kudriawcew: @LeslieDancer: dobra, o ogrzewaniu podłogowym zapomniałem, bo mieszkam w zwykłym bloku ;P

Ja sobie zamówiłem obszytą wykładzinę i jestem zadowolony. W razie co mogę ją zdjąć jak dywan. Taka wciskana pod jakieś listwy to faktycznie może być problematyczna przy zalaniu.

Te płytki drewnopodobne to chyba jedyna opcja, która wchodzi jeszcze w grę przy kafelkach w mieszkaniu poza łazienką
  • Odpowiedz
@LeslieDancer: stać ich na częstą wymianę, pracowałem '97, '98 w Paryżu na remontach, wymieniają co 1-2 lata, na nowo kupionych czasami zrywaliśmy świeżo położoną bo się nie podobała
  • Odpowiedz
k---a co oni mają z tymi wykładzinami. Kurz się tam zbiera, roztocza, a weź coś wylej! Zamiast normalnie panele, parkiet czy płytki, to nie, wykładzina xD

@LeslieDancer: mieszkam w uk i nie cierpię wykładzin (też mam w mieszkaniu lol). Przyczyny są dwie- angieskie chaty są zimne, więc taka wykładzina sprawia, że jest trochę lepsza izolacja i możesz na boso chodzić nawet jak jest chłodno. Po drugie sufity i podłogi są
  • Odpowiedz