Aktywne Wpisy
OVHcloud +145
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +30
Też wykop: dlaczego nikt poza politykami i kryminalistami nie chce robić AMA?
Co się ostatnio dzieje z tą społecznoscią (╯︵╰,)
#wykop #bekazpodludzi #internet #gorzkiezale
xD Ch w dupie a nie społeczność, jestem tu lat i w życiu nie powiedział bym IRL że jestem na wykopie. Wchodzę tu już chyba tylko wyłącznie aby pośmiać się z upadku mentalnego i politycznych memów.
Komentarz usunięty przez autora
poza tym cierpliwosci. Nie minęło 24 h od wstawienia wpisu przez @MalgorzataKozlowska: a już jest bohaterką dramy.
Nie zgadzam się jednak z twoim zdaniem, że powielam jakieś stereotypy. Siedzę na tym portalu od trzech lat non stop - sam zobacz ile mam aktywności. Doskonale wiem kim są wykopki i jacy to ludzie - to tych normalnych jest kilkaset vs X tysięcy tych, o których pisze "wściekłe stulejki". W
Nno i spoko, ale ja piszę o tym jak to zostało odebrane. Przecież nikt nie zacznie szukać jakie ona ma powiązania z CP, a nie wspomniała o tym, stąd taki odbiór.
tl;dr Czyli to nikt ważny, śpiewająca atencjuszka, której spadła popularność.