Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@antros:

że ktoś udaję członka naszej społeczności

xD Ch w dupie a nie społeczność, jestem tu lat i w życiu nie powiedział bym IRL że jestem na wykopie. Wchodzę tu już chyba tylko wyłącznie aby pośmiać się z upadku mentalnego i politycznych memów.
  • Odpowiedz
@nujabes: mowilem o gwiazdach umownie. Ktos bedzie szczesliwy ze 100 plusow dla tworczosci, a ktos z 1000. A wykop to swietne miejsce zeby dzielic sie wartosciowymi rzeczami. Ja po prostu lubie tworczosc Malgosi i polecilem jak zrobić pierwszy wpis widzac ze ma tu konto a znalezisko oczywiscie nie ma szans sie przyjac.

poza tym cierpliwosci. Nie minęło 24 h od wstawienia wpisu przez @MalgorzataKozlowska: a już jest bohaterką dramy.
Dawidk01 - @nujabes: mowilem o gwiazdach umownie. Ktos bedzie szczesliwy ze 100 pluso...
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@antros: po tym jak mnie zawołał Zgredzimierz doczytałem jednak twój komentarz i uświadomiłeś że trochę się zapędziłem - przepraszam

Nie zgadzam się jednak z twoim zdaniem, że powielam jakieś stereotypy. Siedzę na tym portalu od trzech lat non stop - sam zobacz ile mam aktywności. Doskonale wiem kim są wykopki i jacy to ludzie - to tych normalnych jest kilkaset vs X tysięcy tych, o których pisze "wściekłe stulejki". W
  • Odpowiedz
  • 0
@Picoloco

zrobiła sobie zdjęcie z CP w tle bo dubbingowała jedna z postaci

Nno i spoko, ale ja piszę o tym jak to zostało odebrane. Przecież nikt nie zacznie szukać jakie ona ma powiązania z CP, a nie wspomniała o tym, stąd taki odbiór.
  • Odpowiedz
@Bleck: @barbados69: @Umeraczyk: a to nie jest ta dziewczyna, która robiła dramę na spółkę w Accantusie (studio nagrywające na yt covery piosenek głównie z bajek), gdzie oskarżały właściciela z jakiegoś powodu z d--y? Co najmniej tak mi się wydaje.

tl;dr Czyli to nikt ważny, śpiewająca atencjuszka, której spadła popularność.
  • Odpowiedz