Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Trismagist: Urban jak chce może być śmieszny. Jest ochydną kreaturą, a co najgorsze inteligentną. Fogiel to poprostu debil, który tłumaczy innych debili. Brak porównania
  • Odpowiedz
@Javert_012824: Matkobosko, jeden co potrafi od czasu powiedzieć prawdę (bo nie jest na tyle bystry żeby zauważyć, że go dziennikarz podpuszcza i dobrze skłamać), a wy chcecie na niego pluć?
  • Odpowiedz
@NonOmnisMoriar: osobiście nie naplułbym na Pana Fogiela, czy Jaoka, bo nie wymieniam się śluzem z obcymi ludźmi – niezależnie od mojego poziomu braku sympatii, ale nie wiem czemu miałbym się przejmować w jakimkolwiek stopniu opinią patoprawicowców, innych fundamentalistów. Takich ludzi obrazi nawet bus 666 na Hel, nie warto sobie nimi zawracać głowy. On ma nick w Internecie, a ja #czarnolisto. Fair game ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@Javert_012824: Osobą, na którą powinniśmy pluć jest Morawiecki, on zatwierdza wszystkie decyzje. Zobaczcie, że premier się schował, żeby nie tracić wizerunkowo. Decyzję ogłosił Minister Zdrowia, a rzecznik Fogiel tylko wykonuje swoją robotę, czyli próbuje wybrnąć PRowo z tego szamba xD
  • Odpowiedz