Aktywne Wpisy
MyOwnWorstEnemy +847
Niektórzy "rodzice" są zajebiscie toksyczni a nawet nie zdają sobie sprawy ze swojego #!$%@?. Siedze na balkonie a pod blokiem matka z córką. Dziecko jedzie na małej hulajnodze.
Dziewczynka: dosłownie lekko odpycha się
Matka: Uwazaj! Samochody są! Gdzie jedziesz! Krawężnik jest! Co robisz? Poczekaj!
Dziewczynka: zatrzymuje się
Matka: nie szuraj tym sandałem! Co ja mówiłam! Zrobisz dziurę! Już następnych butów nie dostaniesz! Pójdziesz boso do przedszkola! Wszystkie dzieci będą się z ciebie
Dziewczynka: dosłownie lekko odpycha się
Matka: Uwazaj! Samochody są! Gdzie jedziesz! Krawężnik jest! Co robisz? Poczekaj!
Dziewczynka: zatrzymuje się
Matka: nie szuraj tym sandałem! Co ja mówiłam! Zrobisz dziurę! Już następnych butów nie dostaniesz! Pójdziesz boso do przedszkola! Wszystkie dzieci będą się z ciebie
Ana77 +11
Oskarżyłam kogoś niesłusznie o oszustwo. #!$%@?łam przez telefon. Jakby było mało w w naszym środowisku powiedział o tym, a teraz okazuje się, że się skompromitowałam. Dowodem są kamery. Teraz będzie drama ze świadkami itd.Nawet nie zapytałam, tylko #!$%@?łam. Ta osoba nawet się popłakała.
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
#zwiazki #logikarozowychpaskow
TL;DR - moja dziewczyna mówi, że się z nikim nie spotyka a jak ktoś by zaproponował to by odmówiła a ja z fejkowego konta na Instagramie zaprosiłem ją na randkę i będę teraz się z nią 'bawił' psychologicznie. Na szczęście krótko z nią jestem oraz baaaaaaardzo mało na nią wydałem (dzięki za społeczność Red Pill) także nie ma problemu.
Moja dziewczyna powiedziała, że mnie kocha i że jestem dla niej jedynym mężczyzną, którego pragnie i że jak ktoś by do niej napisał na IG to by go olała, no to postanowiłem to sprawdzić ( ͡° ͜ʖ ͡°). Stworzyłem fejkowe konto i po 3 dniach pisania dała się zaprosić, potem napisałem że chcę ją ostro wyruchać to się obraziła i powiedziała, że nie szanuję kobiet i że będzie musiała mnie zablokować ale oczywiście tego nie zrobiła xD.
Teraz ja z tego fejkowego konta wysłałem wiadomość do samego siebie (na prawdziwe konto) pytając kim ja dla niej jestem i że pytam ich wszystkich followersow żeby mieć pewność że nie kręci na boku. I ja jej jutro powiem, że mnie taki ktoś o to zapytał i powiem, że jeszcze mu nic nie odpisałem.
Pewnie zapyta o login gościa i wyśle mi wybrane screeny z rozmów (choć mówiła, że będzie ich ignorować jak napiszą ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Może usunie czat, ale ja wszystkie screeny mam zapisane na telefonie.
Później ona będzie pewnie błagała fejka żeby tylko nie wyjawił mi prawdy o niej. Ale będzie śmiesznie, ale będzie się motać, a ja będę to wszystko nagrywał xD.
Będzie wielka beka. Jestem ciekaw co dokładnie mi powie.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fda5a8f35ed44000acdded3
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: sokytsinolop
Trochę nie wyszło dokładnie tak jak chciałem, napisałem z fejka, że napisałem do siebie i zapytałem czy ma chłopaka i że odpowiedź była twierdząca, a więc dałem jej ultimatum, że ma 3h na wytłumaczenie się mi (fejkowi) dlaczego nie powiedziała mi, że ma chłopaka. A jak nie to wyślę mu wszystkie screeny z rozmowy (gdzie wyraźnie umówiła się na randkę xD).
Nie odpisała fejkowi ale napisała do mnie, że
@Royal_Email: Dlaczego uważasz, że mam nasrane pod kopułą? Bo sprawdziłem (skutecznie) jej wierność? Ja juz wiem co i jak a ktoś inny by się dowiedzial np. po dwóch latach, a
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora