No i paczka dotarła i do mnie ( ͡°͜ʖ͡°). Jestem bardzo zadowolony z prezentów. Dostałem tomik mangi, której nie znałem, opis brzmi bardzo obiecującą, cytując: "młody ork [...] pewnego dnia na swojej drodze spotyka zagubioną, piękną elfkę. Dziewczyna twierdzi, że zabłądziła, gdy poszukiwała strasznego zdziczałego orka, aby ten ją... ostro wymłócił" ( ͡°͜ʖ͡°). Ten tomik pięknie ozdobi moja półkę przy łóżku na której leży samotny tomik Naruto Shippuden. Karty z piłkarzami fajne, na razie nie wiem do czego służą czy to tylko kolekcjonerka, ale jak kolekcjonerka to czas może pomyśleć o nowym hobby ( ͡°͜ʖ͡°). Autorka prezentu zadbała też o moje podstawowe potrzeby czyli Old Spicea i skarpetki, bo co to za święta bez skarpetek i żelu do mycia! No i sos, która jak tylko dzisiaj coś postanowię zjeść wypróbuję na pewno, na bazie Habanero i Caroliny Reaper. Chciałem jeszcze raz podziękować mojemy nadawcy @EmiliaByun, prezent otworzyłem 10 minut przed pracą na parkingu, mam nadzieję że nie zauważyli, że szczerze się jak głupi do listu i cycatej postaci z mangi ( ͡°͜ʖ͡°). W ogóle dzisiaj łądne combo dostałem bo dostałem jeszcze jedną paczkę, w której był prezent od mojej siostry! Wspaniała była to wykopaka, nie zapomnę jej nigdy. Ostatni prezent w komentarzu! #wykopaka #pokapake
jakby ktoś jeszcze szukał mangi to A Crazy Elf and a Serious Orc 変態エルフと真面目オーク Hentai Elf to Majime Orc
Ecchi | Comedy | Fantasy | Romance After the Great War, a young Orc lived peacefully and vowed to himself to never attack any human or elf, let alone violate someone. One day he meets a lost Elf who claims that she's lost, because she was searching for an Orc to violate her.
@Szukam_loszki: gdyby nie te karty kolekcjonerskie, to pomyślałabym, że jesteś moim niebieskim na wykop xd manga, ostre sosy i old spice - no cały on xd
@EmiliaByun: a ja głupi ostatnio buraka spaliłem jak w yattcie Half&Half kupywałem ( ͡°͜ʖ͡°) (dobrze, że są maseczki bo normalnie to bym chyba nie kupił XD)
Już nigdy więcej nie spojrzę na wykop tak samo po tym jak zobaczyłem jak ludzie zareagowali na wczorajszy odpał Brauna. Zawsze wiedziałem, że jest tu trochę szurów, wyznawców teorii spiskowych, radykałów, dziwaków, ale nie miałem pojęcia, że jest to na taką skalę (-‸ლ)
#wykopaka #pokapake
Komentarz usunięty przez autora
No cześć, tu Tajka co ma jajka
A Crazy Elf and a Serious Orc
変態エルフと真面目オーク
Hentai Elf to Majime Orc
Ecchi | Comedy | Fantasy | Romance
After the Great War, a young Orc lived peacefully and vowed to himself to never attack any human or elf, let alone violate someone. One day he meets a lost Elf who claims that she's lost, because she was searching for an Orc to violate her.
Wbiegłam do empiku zamaskowana jak ninja xD
manga, ostre sosy i old spice - no cały on xd