Wpis z mikrobloga

No i paczka dotarła i do mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jestem bardzo zadowolony z prezentów. Dostałem tomik mangi, której nie znałem, opis brzmi bardzo obiecującą, cytując: "młody ork [...] pewnego dnia na swojej drodze spotyka zagubioną, piękną elfkę. Dziewczyna twierdzi, że zabłądziła, gdy poszukiwała strasznego zdziczałego orka, aby ten ją... ostro wymłócił" ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ten tomik pięknie ozdobi moja półkę przy łóżku na której leży samotny tomik Naruto Shippuden. Karty z piłkarzami fajne, na razie nie wiem do czego służą czy to tylko kolekcjonerka, ale jak kolekcjonerka to czas może pomyśleć o nowym hobby ( ͡° ͜ʖ ͡°). Autorka prezentu zadbała też o moje podstawowe potrzeby czyli Old Spicea i skarpetki, bo co to za święta bez skarpetek i żelu do mycia! No i sos, która jak tylko dzisiaj coś postanowię zjeść wypróbuję na pewno, na bazie Habanero i Caroliny Reaper. Chciałem jeszcze raz podziękować mojemy nadawcy @EmiliaByun, prezent otworzyłem 10 minut przed pracą na parkingu, mam nadzieję że nie zauważyli, że szczerze się jak głupi do listu i cycatej postaci z mangi ( ͡° ͜ʖ ͡°). W ogóle dzisiaj łądne combo dostałem bo dostałem jeszcze jedną paczkę, w której był prezent od mojej siostry! Wspaniała była to wykopaka, nie zapomnę jej nigdy. Ostatni prezent w komentarzu!
#wykopaka #pokapake
Pobierz Szukam_loszki - No i paczka dotarła i do mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jestem bardzo zadowolony z...
źródło: comment_1608050613EjDhUnlFNEmxuoFC63u3xZ.jpg
  • 17
jakby ktoś jeszcze szukał mangi to
A Crazy Elf and a Serious Orc
変態エルフと真面目オーク
Hentai Elf to Majime Orc

Ecchi | Comedy | Fantasy | Romance
After the Great War, a young Orc lived peacefully and vowed to himself to never attack any human or elf, let alone violate someone. One day he meets a lost Elf who claims that she's lost, because she was searching for an Orc to violate her.