Aktywne Wpisy
jmuhha +4
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
Moseva +105
Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle ᕦ(òóˇ)ᕤ
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Kretoszczurek srebrzysty Heliophobius argenteocinereus) – gatunek afrykańskiego gryzonia z monotypowego współcześnie rodzaju Heliophobius i rodziny kretoszczurów. Zamieszkuje sawanny i tereny zalesione w piaszczyste sawanny i lasy w Tanzanii, Kongo, południowej Kenii, oraz południowo-wschodniej części Zairu do środkowych regionów Mozambiku i Malawi. Wiedzie samotniczy, podziemny tryb życia. Jego dieta składa się głównie z korzeni, cebul i bulw.
#zwierzeta #zwierzaczki
fot. Roberto Besso
fot. Alexandra Hánová
fot. Alexandra Hánová
fot. Alexandra Hánová
fot. joel sartore
fot. joel sartore
fot. Sharry Goldman
fot. Klaus Rudolff
fot. Giant Eland
fot. jonas
fot. Alexandra Hánová