Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +49
Idąc do biura niestety zawsze mijam palarnie, na niej stoja zawodnicy z #kolchoz typowe sebki i panie lekkich obyczajów albo janusze, zawsze gdy ich mine słyszę za plecami jak mnie obgadują XD biurowy znowu w koszuli stanołby na produkcji by zobaczył XD inteligencja nie idzie w parze z wykształceniem, ale człowiek co jednak skończył te studia umie się zachować
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
#bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek
@NonOmnisMoriar: Tak całkiem na serio, jestem bardzo otwarta na ludzi i nic mi do tego jak się identyfikują do momentu kiedy czują się ze sobą dobrze. Ale za
To jest trudne do rozpoznania nawet dla psychologów, a opiera się w dużej mierze na wierze w to co mówi pacjent.
@NonOmnisMoriar: Nie tylko ma mnóstwo powodów, to jeszcze manipulacje czy kłamstwa nie muszą wynikać z oczywistych powodów sytuacyjnych, są zaburzenia które to powodują i gdybyś rozumiał temat to byłbyś zdumiony jak i dlaczego ludzie potrafią kłamać
@Bartoszyce: To akurat popularne powiedzenie w USA, ale akurat to zdanie nie jest ważne dla całej wiadomości.
@srantus: OK, wykopek. Twoje błędy są lepsze niż błędy Julki dx.