Aktywne Wpisy
Gościu z każdej wypłaty odkładał część $$$ na samochód a różowa mu kradła połowę i teraz się zastanawia czy może by nie nie oddać bo "on na to zasługuje" XDDDD
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
saakaszi +86
Za 4300 jak ktoś zachoruje na coś poważnego , to będzie mógł sobie skromny pochówek zasponsorować...
#neuropa #bekazprawakow #bekazkuca #medycyna #zdrowie #bekazkonfederacji #polska #polityka #konfederacja
#neuropa #bekazprawakow #bekazkuca #medycyna #zdrowie #bekazkonfederacji #polska #polityka #konfederacja
Mój facet ma problem z agresja. Ja lvl 25 on 33, razem od roku. Zaczęłam to zauważać jak razem zamieszkaliśmy. Nigdy nie kieruje jej w stosunku do mnie ale boję się że kiedyś może się to zmienić. Czasem rozmawiamy i wybucha nagle i zaczyna mnie wyzywać, rozumiem można się poklocic ale nie w ten sposób. Potem przychodzi jak gdyby nigdy nic i chce się przytulać. I jest całkiem inny. W stosunku do innych osób jest o wiele gorzej, mam wrażenie że on czasem nie kontroluje emocji. Ostatnio wydarl się na chłopaka i zwyzywał go od #$&@&@ grubasów bo stanął przed linia ta zaklejona taśma. I takie sytuacje się powtarzają. Zaraz jest pierwszy do bicia. W wieku 20 lat miał sprawę o pobicie, niby bili się tam wszyscy między dwoma osiedlami (ale sprawe miał tylko on...). Od razu zaznacze że nie jest to żaden 'patus', seba itd. Normalny chłopak z normalnej rodziny, ma firmę handluje autami, ma normalnych znajomych. Z początku mi się właśnie w nim to spodobało że jest taki męski ale boję się że za pare lat ta agresję może zacząć przelewać na mnie :( #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fd524457aca0b000b77f74d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
A jednak jest.
@AnonimoweMirkoWyznania: nie obraź się ale normalni ludzie tak się na zachowują. Wiadomo, że każdy czasem się zdenerwuje, wybuchnie, każdy ma gorszy dzień ale szukać na siłę zadymy to nie ma nic wspólnego z normalnością.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: hehehehehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)