Wpis z mikrobloga

Tak sobie kiedyś kminilem jaki był najgorszy polski serial komediowy ever, takie dno dna, studio yayo wśród seriali. Pomyślałem o świętej wojnie i graczykowie bula i spóła i przypomniałem sobie serial badziewiakowie. Chłop co się przebiera za babę i jego kumpel ten mały gruby łysy z kabaretu stworzyli opus magnum bezbeku. Raczej już nie da się tego przebić, chyba że coś pominąłem
ChrzescijanskaUniaJednosci - Tak sobie kiedyś kminilem jaki był najgorszy polski seri...

źródło: comment_16078363537N4k8GosGhYMJn2gQZVAAl.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Proste. „Dylematu 5”.

@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: Dokładnie tak. Młodzi mogą nie kojarzyć, bo puszczany był z 20 lat temu i faktycznie ledwie 3 odcinki były pokazane. Starsze pokolenie zacierało rączki, że to kontynuacja Alternatywy 4 i humoru Barei a dostali mokrą szmatą w twarz. Tam nie było żadnej śmiesznej sceny. Serial - katastrofa. Przy nim Buła i Spóła czy Badziewakowie przynajmniej udawały serial komediowy. Dylematu 5 nie udawał.
  • Odpowiedz
@ChrzescijanskaUniaJednosci: o, nie od dzis wiadomo, ze wielkie umysly mysla podobnie xD
Tak patrzac na to ile gniotow tu sie.pojawia, dochodze do wniosku, ze powiedzmy w ostatnich 30 latach, donry serial komediowy to rzadki wyjatek - Miodowe Lata, poszczegolne odcinki Kiepskich... i tyle?
  • Odpowiedz
@slapdash: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
No tu już kwestia gustu dla mnie spoko był 13 posterunek a np średnio podobało mi się ranczo ale mimo wszystko nie były to takie totalne bezbeki jak badziewiakowie czy dylematu 5. Jakby tak podliczyć dokładnie to wydaje mi się że zdecydowana większość to gnioty znikające
  • Odpowiedz