Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 40
Pamiętam, jak męczyłem się z GTAV na x360 - jakie to było g---o xD. Grafika g---o, płynność g---o, a wy marudzicie, że redzi skaszanili xD
Ta gra od samego początku miała być wydana na nową generację i na niej rozwinie skrzydła, jak GTAV. To i tak cud, że jako tako działa na tych wiekowych padakach, jakimi są ps4 i xboks.
Ale jedno trzeba przyznać, są jak rockstar, ich gra jest tak samo g------a na początku jak GTAV xD
#cyberpunk2077 #gry #pcmasterrace #ps4 #xbox
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@boskakaratralalala: Full legit, no scam. Redzi robili grę z myślą o konsolach, których jeszcze na papierze nie było. GTA V działało zajebiście w porównaniu do tego gówna. Spadki płynności było obecne przy zajebiście dynamicznych akcjach i tylko tyle.
  • Odpowiedz
@boskakaratralalala: ty jesteś śmieszny gościu xD każdy się wtedy zachwycał, że jak to możliwe, że taka graficzka jest na konsolach. Maksymalnie wycisnęli wszystko z tamtej generacji i każdy się zachwycał. Poczytaj sobie stare recenzje. Nikt nie pisał o żadnych błędach, ani spadkach FPS. Każdy się jaral jak p------y. Jak przyszedłem do znajomego co miał Xboxa to nie mogłem oderwać oczu, że taki to jest kot. Nigdy nikt nie zrobił wtedy
  • Odpowiedz
  • 0
@kcrgs: ale przecież teraz też się kazdy zachwyca, przeczytaj sobie recki cyberpunka xD
Do mojego xboxa arcade nie tylko musiałem kupić dysk, żeby zainstalować grę, ale jeszcze pół gry spędziłem na jakiś 20 fps. Chyba masz słabą pamięć skoro tego nie pamiętasz, albo miałeś 10 lat i twoja dziecięca wyobraźnia uzupełniała braki gry xD
  • Odpowiedz
@boskakaratralalala: każdy wspomina bugi i problemy graficzne nawet na pc. Nawet Jordan o tym mówił, a on z reguły się jara wszystkim, więc sobie sam lepiej poczytaj. 10 lat to Ty masz pewnie teraz i jedynie z opowieści taty znasz wyglad GTA V na x360 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@kcrgs: Jordan? Michael? Serio chyba jesteś strasznie młodym człowiekiem, bo ja zupełnie nie wiem o kim ty mówisz xD
A więc młody człowieku, GTAV na Xboksie była gownem, a gra zaczęła być dopiero prawdziwie grywalna po wydaniu jej na ps4 i nowym x, a także na pc. Takie są koleje losów gier stojących w rozkroku pomiędzy generacjami. Przekonasz się o tym za 8 lat, gdy wyjdzie ps6, wiedźmin 4,a ty
  • Odpowiedz
@boskakaratralalala: ostatni taki z-----y port jaki istniał to było GTA IV na PC, a nie GTA V. Gta V dawało radę na konsolach i twoje zaklinanie rzeczywistości nic tu nie zmieni. O cyberpunku ludzie będą gadać miesiącami jakie porty konsolowe są z-----e i przejdzie to do historii jako największe wyruchscie graczy. Tak jak było właśnie z GTA IV na pc
  • Odpowiedz
@boskakaratralalala: gralem od pierwszego dnia wydania w 2013 na x360 i GTA 5 zainstalowane na hdd dzialalo swietnie XD To ze grafika byla "brzydka" ludzie zobaczyli dopiero jak wyszlo 1.5 roku pozniej na nowa generacje jak juz wszyscy zdarzyli to przejsc 20 razy

Nikt w dniu premiery nie narzekal jak wyglada na konsoli z 2005 roku bo nie bylo innej wersji XDD
  • Odpowiedz
@boskakaratralalala: Już rok temu były plotki ze Cyberpunk 2077 jest nie grywalny na konsolach 8 generacji, te opóźnienie premiery było by poczekać na premierę nowych konsol. Po prostu zbyt skomplikowany projekt na poprzednią generację. Założenia były inne , a podczas pracy wyszło że nie da się zrobić tego co chcieli na PS4 czy XONE, dlatego zaczęło się wycinanie całych mechanik i downgrade grafiki.
  • Odpowiedz