Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
Ta gra od samego początku miała być wydana na nową generację i na niej rozwinie skrzydła, jak GTAV. To i tak cud, że jako tako działa na tych wiekowych padakach, jakimi są ps4 i xboks.
Ale jedno trzeba przyznać, są jak rockstar, ich gra jest tak samo g------a na początku jak GTAV xD
#cyberpunk2077 #gry #pcmasterrace #ps4 #xbox
Do mojego xboxa arcade nie tylko musiałem kupić dysk, żeby zainstalować grę, ale jeszcze pół gry spędziłem na jakiś 20 fps. Chyba masz słabą pamięć skoro tego nie pamiętasz, albo miałeś 10 lat i twoja dziecięca wyobraźnia uzupełniała braki gry xD
A więc młody człowieku, GTAV na Xboksie była gownem, a gra zaczęła być dopiero prawdziwie grywalna po wydaniu jej na ps4 i nowym x, a także na pc. Takie są koleje losów gier stojących w rozkroku pomiędzy generacjami. Przekonasz się o tym za 8 lat, gdy wyjdzie ps6, wiedźmin 4,a ty
Nikt w dniu premiery nie narzekal jak wyglada na konsoli z 2005 roku bo nie bylo innej wersji XDD