Aktywne Wpisy
EpicSlavsquat +155
#ukraina #wojsko #blackpill
Mam koleżankę, która ukończyła 5 letnie studia oficerskie na WAT w Warszawie w 2013 roku. Po objęciu pierwszego stanowiska służbowego, jako podporucznik w pewnej jednostce wojskowej na wschodzie od razu zaszła w ciążę. Oczywiście od razu po zalaniu formy - L4. Łącznie urodziła 3 dzieci, na L4 chodziła z byle powodu. L4 na opiekę, przeziębienie, ból zęba itp. W tym roku po 15 latach służby ( 5 lat w
Mam koleżankę, która ukończyła 5 letnie studia oficerskie na WAT w Warszawie w 2013 roku. Po objęciu pierwszego stanowiska służbowego, jako podporucznik w pewnej jednostce wojskowej na wschodzie od razu zaszła w ciążę. Oczywiście od razu po zalaniu formy - L4. Łącznie urodziła 3 dzieci, na L4 chodziła z byle powodu. L4 na opiekę, przeziębienie, ból zęba itp. W tym roku po 15 latach służby ( 5 lat w
archubuntu +171
Żałosna jest ta lewica. Koleś niemal nie stracił całej swojej kariery, na rzecz poglądów, których nawet nie wygłosił. Człowiek cywilizowany w takiej sytuacji odczuwa empatię i uważa taką sytuację za niesprawiedliwą. A lewica co? "Sam sobie winny", "Mógł tam nie iść", "I bardzo dobrze". Najwyraźniej dla tej zdegenerowanej moralnie grupy, cel uświęca środki i jak ktoś postronny traci dorobek życia, to kij z nim. Oczywiście nie przeszkodzi im to w innej sytuacji
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
U mnie takich tekstow nie bylo (M.2. NVME Gen 4)
tekstur