Aktywne Wpisy
Jaki jest sens istnienia sportowych odmian samochodów kombi? Żeby gówniakom głowa latała na tylnym siedzeniu? Przecież ten rodzaj nadwozia jest tak paskudny, że nie pasuje tam nic lepszego niż 2.0 TDI.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
dawid-hopek +40
#heheszki #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa
@archubuntu: czemu piszesz lewica a nie organizacja "nigdy więcej". Wstydzisz się ich czy celowo wprowadzasz tu chwyty errystyczne?
@przemyslaw-maczka: ja też, ale nie o tym jest dyskusja. Pytam czy prawicowe cancel culture jest lepsze niż lewicowe? Bo panuje tutaj narracja jakoby cancel culture w ogóle nie było stosowane przez prawicę.
@Kryspin013: Bo nie odnoszę się tylko, do nich ale również do ludzi uważających, że Lewica z RIGCZEM i kij z Marciniakiem (tak, byli tacy, nawet z nimi dyskutowałem). Analogicznie mógłbym się sapać o każdy tag #bekazprawakow bo przecież Konfederacja/PIS to nie cała prawica. Czyżby to były "chwyty errystyczne"? Czy może wpisy na wypoku spod tych tagów z dodatkiem heheszków rządzą
@przemyslaw-maczka: ok, zgadzam się z tobą. Natomiast ja myślę, że dzbany z nigdy więcej też nie chciały zwolnienia typa tylko są dzbanami i nie
@archubuntu: ok, no to mówię "sprawdzam" i pokaż mi takie osoby.
@USSCallisto: Jakiego fejka? Streścisz sprawę?
@Kryspin013: A prześledź sobie moją ostatnią rozmowę LINK.
A co do Kurde-Diabła. Była to o tyle bardziej uczciwa sytuacja, że ludzie odnosili się do jej faktycznych poglądów, w przeciwieństwie do sytuacji Marciniaka i chyba dlatego tamta sytuacja aż tak mocno mnie nie ztriggerowała. Nie zmienia to faktu, że byłem przeciwny zwalniania jej z tego powodu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@USSCallisto: Winnicki ukrywał się że swoim gejostwem i był szkalowany za to przez kolegów z partii?
No no, nowe informacje i to od źródła, dobrze wiedzieć, że to coraz bardziej prawdopodobne. Podeślę Winnickiemu ten wpis, mam nadzieję, że go sprostuje, a ciebie pociągnie do odpowiedzialności za szerzenie kłamstw lewusie
@archubuntu: choncemu nie dzieje siem krzywda .. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zabawne że lewica XXw nawoływała do odrzucenia stereotypów, a XXI się cofnęła w rozwoju ^^