Wpis z mikrobloga

Najbardziej mnie bawi, że to nawet nie ta dziewczyna jest oburzona czy coś, tylko robactwo bez żadnego udziału się zesrało
#f1
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@svr_: spermiarze, na wykopie tego pełno. Kiedyś była ta akcja z czeczeńską karyną, to @devu jej tak zaciekle bronił że o panie - jak wy możecie jej życie niszczyć, taka ładna itd.
  • Odpowiedz
@svr_: Bo dziewczyna w oczywisty sposób tego chciała i jest zadowolona z tego, że bzyknęła się z kolesiem, który może kupić jej wszystko i trzeba być totalną społeczną s---------ą, by tego nie widzieć i myśleć, że ona się przed nim "broniła" xD
  • Odpowiedz
@BomBom: Stary co jest z tobą nie tak? Wzywałeś do linczowania dziecka, a teraz upowszechniasz nieprawdę? Masz syndrom ofiary? Tyle raz zostałeś wdeptany w ziemię, że zapadłem Ci w pamięć?
  • Odpowiedz
@devu: xd wysyłasz rakiety swojej królowej ? pozew na wykop już poszedł że ją niszczą? A no tak zapomniałem że jej brat 14 letni jeździł furą po mieście xd
  • Odpowiedz
@devu: xd wysyłasz rakiety swojej królowej ? pozew na wykop już poszedł że ją niszczą? A no tak zapomniałem że jej brat 14 letni jeździł furą po mieście xd
  • Odpowiedz
@BomBom: Na moje oko chłopczyk miał mniej niż 10lat - nawoływałeś do linczu dziecka, a teraz upowszechniasz nieprawdę. Masz w tym osobisty udział czy jesteś niepełnosprawny umysłowo? Jedno albo drugie bo po takim czasie zajmować się przebrzmiała sprawa może psychopata albo psychopata.
  • Odpowiedz
@BomBom: Dużo się nie pomyliłem masz nierówno pod sufitem i pewnie niska samoocenę skoro nie potrafisz zaakceptować faktu, że osobiście namawiałeś do linczu dziecka. Teraz odwracasz kota ogonem, że broniłem jakiejś dziewczyny. Ale jesteś wykopowy kozak i będziesz tu prężył się jak kurczak i wstawiał - XD, xd. Ile masz latek chłopcze?
  • Odpowiedz
@devu: więcej (o jakieś 16 lat) od dzieciaka co jeździl autem ojca po mieście i okazał się bratem karyny której broniłeś i się śliniłeś. Myślałem że jak spadnie ci bordo to zmądrzejesz

• Odpowiedz
@BomBom: Tłumacz się dalej nienawistniku. Zastanawia mnie jedno - czemu tak dobrze znasz ta historię. Czemu mimo upływu czasu leży ci to w sercu. Może byłeś tym chłopczykiem, który dostał manto? Nie wzywaj na wykopie do linczu dzieci - psycholu. Patrz w lustro rano i sobie to powtarzaj: nie wzywaj do linczu dzieci psycholu (możesz wymienić tu jeszcze swoje imię i nazwisko).
  • Odpowiedz