Może mi ktoś wyjaśnić (może to oczywiste ale nie wiem) - czemu nie widzę nigdzie Cyberpunka na PS5 tylko PS4? Miał być prezent dla szwagra na święta a kurla no, nie wiem. Zdaje sobie sprawę ze te z PS4 działają na PS5 ale chyba musi być osobna wersja (?)
@Buntro: nie musi. kupujesz na ps 4 i odpala na ps 5 w lepszej rozdziałce i 60 fps. A w przyszłym roku będzie jeszcze większy update graficzny do tej wersji. Także nie ma czegoś takiego że masz osobno do kupienia cybera na ps 4 i ps 5
@Buntro: Nie musi, każda gra wydana na ps4 będzie działać na ps5, od twórców zależy czy będzie z tego tytułu jakieś ulepszenia, mówi się, ze obecnie gra na nowych konsolach wyłączając tego słabszego xboxa chodzi w 60 fps, po nowym roku będzie update dla tych co mają nowe konsole poprawiający grafikę podnoszących grę do standardów nextgenów.
@Buntro: nie ma na razie w ogóle wersji na ps5. Wersja na ps4 działa na ps5. Patch dla ps5 wyjdzie w 2021 i wtedy też pewnie dedykowane wersje w pudełku.
@Buntro: Kupujesz na PS4 i działa też na PS5 z lepsza wydajnością/rozdzielczością, nie ma na razie osobnej wersji dla PS5 (będzie później darmowy upgrade)
No to wszystko jasne, dzięki za info. Nie jestem za bardzo into konsole i myslalem ze ta kompatybilność jest tylko opcjonalna dla starszych gier a nie ze w ten sposob wypuszcza jedna wersje, dobrze wiedzieć
#cyberpunk2077 #gry #playstation #ps5 #kiciochpyta
No to wszystko jasne, dzięki za info. Nie jestem za bardzo into konsole i myslalem ze ta kompatybilność jest tylko opcjonalna dla starszych gier a nie ze w ten sposob wypuszcza jedna wersje, dobrze wiedzieć