Wpis z mikrobloga

Witam.

Po wysłuchaniu wszystkich rad wykopowych eksperów dot. słuchawek do komputera pod tagiem #audio
Duża część osób polecało te o to słuchawki Beyer­dy­namic DT-990 Pro i postanowiłem dokonać ich zakupu.
Moje pytanie jednak brzmi ponieważ jako iż chciałbym użyć ich do pracy przy komputerze, sporo osób stwierdziło że komputer sam w sobie nie poradzi sobie z dostarczeniem im odpowiedniej mocy i wymagane jest urzadzenie zewnętrzne.

No i tutaj moje kolejne pytanie, jakie urządzenie należy kupić do tych słuchawek by osiągnąć pełny komfort ich użytkowania?

#sluchawki #audio #audiofile
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nehro: są do bdb słuchawki i będziesz zadowolony - słuchawki na lata o świetnym brzmieniu. Oczywiście podpinając do DAC-a wyciągniesz z nich więcej. A jaki DAC to już musisz wiedzieć, czego oczekujesz - więcej ciepła, czy może bardziej analityczne granie, czy lepsza średnica, czy cokolwiek jeszcze sobie wymyślisz.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@antek_akrobata A czy Focusrite Scarlett jest dobrym interfejsem? Od razu do korzystania razem z mikrofonem? Za bardzo sie na tym nie znam, fajnie jakbys zaproponowal jakis konkretny model urządzenia.
  • Odpowiedz