@CreativePL: jak szanuje Korwina za poglądy gospodarcze i zgadzam się że naszej gospodarce potrzeba trochę więcej wolności, może nie tyle co on proponuje ale więcej. Tak jako człowiek i jak wypowiada się na jakikolwiek inny temat to jest on po prostu debilem.
@CreativePL: zaraz zaraz, w jaki sposób (hipotetyczne) zaplanowanie pandemii miałoby wykluczać zgony w jej wyniku? Aby plan był skuteczny wirus jednak musi zabijać, najlepiej tak nie za dużo ludzi. Jak inaczej wywołasz panikę? ( ͡°͜ʖ͡°)
@krzychol66: są to moje obiektywne oceny, i według mnie chce on ułatwić życie "prywaciarzom". Nie zna się tyle na gospodarce, co na opodatkowaniu gospodarki i na ułatwieniu życia przedsiębiorstwom.
@botaz: Jeżeli już - to subiektywne oceny. Wg moich subiektywnych ocen Mikke nie zna się na "ułatwianiu życia prywaciarzom", bo nigdy takowym nie był i nie wie, co tak naprawdę utrudnia ludziom życie.
spotkałam się z dziadem z #tinder lat 35 a ja mam 21 w #poznan i on wie gdzie mieszkam czy powinnam zmienić mieszkanie a jeśli tak to czy ktoś chce to odstąpię swoje i szukam nowego może tez ktoś ma
#bekazprawakow #polityka
źródło: comment_1607381959pjYG4IHihQzvK055k7SP4S.jpg
PobierzAby plan był skuteczny wirus jednak musi zabijać, najlepiej tak nie za dużo ludzi. Jak inaczej wywołasz panikę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ryzyko niesione przez Covid-19 jest niższe niż w przypadku sezonowej grypy u osób poniżej 70 roku życia. Nieco tylko wyższe u osób starszych.
Źródło: https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf
PS. Gdybym umarł na
Wg moich subiektywnych ocen Mikke nie zna się na "ułatwianiu życia prywaciarzom", bo nigdy takowym nie był i nie wie, co tak naprawdę utrudnia ludziom życie.