Aktywne Wpisy

JanDzbanPL +797
Nie ma to jak kupić kurnik za kilkaset tys złotych i nie mieć gdzie zaparkować swojego jaguara ( ͡° ͜ʖ ͡°) #jagodno #wroclaw #polskiedrogi
źródło: 1000015609
Pobierz
Agui94 +225
Jest po 16 wiec daję znać jak rozwinęła się sytuacja z tego wpisu
Od razu mówię że będę pisał szybko i nie wiem jak z odpowiedziami na komentarze(muszę pozałatwiać zaległe sprawy których nie załatwiłem w tamtym tygodniu) i nie będzie tak ciekawie jak poprzednio. Jak kilka osób pisało w komentarzach szef nie chciał eskalować. To była rozmowa typu że w żadnym wypadku kierownik nie powinien tak pisać, cała sytuacja nie powinna mieć miejsca
Od razu mówię że będę pisał szybko i nie wiem jak z odpowiedziami na komentarze(muszę pozałatwiać zaległe sprawy których nie załatwiłem w tamtym tygodniu) i nie będzie tak ciekawie jak poprzednio. Jak kilka osób pisało w komentarzach szef nie chciał eskalować. To była rozmowa typu że w żadnym wypadku kierownik nie powinien tak pisać, cała sytuacja nie powinna mieć miejsca

Jak ustawia się w domu maklerskim #mbank trailing stop ? Mam kupione cdprojekt i muszę się przygotować jutro na kazdy scenariusz
Oglądałem na yt filmik jak to niby zrobić ale nigdzie w aplikacji na tel nie mogę tego znaleźć. Jakieś wskazówki ?
#gielda #mbank
To chyba nie działa na platformie Android
Natomiast TS nie mogę nigdzie znaleźć mimo ze filmiki na yt jasno wskazują ze na giełdzie mogę to easy stosować. No nic jutro dzwonię do mBanku dowiedzieć się ocb.