Wpis z mikrobloga

@Carbonara-Lover: obie rzeczy, to jest F1, tu bez bolidu nie istniejesz, ale też widać, że trzeba mieć psyche - VB myślałem że dał sobie pomiatać bo Hamilton jest w tym aspekcie mocniejszy, ale żeby nawet młodzik, który nie rozwijał tego bolidu, który kuźwa nie pasuje nawet do niego rozmiarami mógł rywalizować z nim, a nawet na luzie go wyprzedzać? No Rasel ma talent i tego nie da się zaprzeczyć, został
  • Odpowiedz
@Reepo: myśle, że dobrze zrobiłoby mu przejście do jakiegoś zespołu, który regularnie ściga się o punkty. Jakieś Renault, RP albo McLaren. Obawiam się, że jak od razu wkoczy do mistrzowskiego bolidu w którym po prostu robisz wszystkich jak chcesz to może mu odwalić bardziej niż bambo, a niczego ten sport nie potrzebuje bardziej niż babmo v2...
  • Odpowiedz
@Carbonara-Lover: specyfikacja toru, osiągi mercedesa i umiejętności kierowcy. Myślę, że nie ma co na razie wróżyć z fusów przyszłości dżordżowi. Chętnie bym zobaczył na co go stać na innych GP.
  • Odpowiedz
@ChickenDriver: My słyszymy Box Box Box ale nie słyszymy jak dyskutują o zmianie przez 10minut przed tym. No i to są normalne Pity mniej więcej zaplanowane, które bardzo często podcinają albo są obroną na podcięcia. A ten Pit wczoraj to było chu.. wie co? Myślę że taki Alonso, Shumacher, Senna bardzo często by się wypieli na taki pit.
  • Odpowiedz