Dziś postanowiłem zobaczyć co kryje się pod osłoną silnika, wymienić przy okazji filtry i zobaczyć jak przerąbany jest dostęp do lewej poduszki silnika. No i niewiem czy na trzeźwo będzie tak łatwo się tam dostać od góry, bo od dołu prosto, jedna śruba na wierzchu( ͡º͜ʖ͡º)
@Ko_Otu: @KCPR: Masz podsumowanie kosztów gdzieś sprzed tygodnia, doszły może jakieś pierdoły za 200-300zł. Najwięcej i tak kosztowały rzeczy eksploatacyjne, w zaokrągleniu: Filtry i oleje - 500zł, brakująca felga i opony na przód - 600zł. Mechanicznie poduszki skrzyni i silnika - 450zł i zawieszenie z przodu będzie niedługo robione to obstawiam na jakieś 1500-2000zł.
@KCPR: I co mi po C klasie jak to będzie jakieś gówniane
@KCPR: a na co kupować C klasę skoro można jeździć fajna, ladna Ską w rozsądnej pojemności silnika? No dobra... z tą rozsądna pojemnością przesadzilem. Pewnie żłopie jak smok ale fajny jest. @Kejran
Dziś postanowiłem zobaczyć co kryje się pod osłoną silnika, wymienić przy okazji filtry i zobaczyć jak przerąbany jest dostęp do lewej poduszki silnika. No i niewiem czy na trzeźwo będzie tak łatwo się tam dostać od góry, bo od dołu prosto, jedna śruba na wierzchu( ͡º ͜ʖ͡º)
#prestizowygruz
źródło: comment_1607340123DMRRBsuVpNiDNT0QtGHoMA.jpg
PobierzMechanicznie poduszki skrzyni i silnika - 450zł i zawieszenie z przodu będzie niedługo robione to obstawiam na jakieś 1500-2000zł.
@KCPR: I co mi po C klasie jak to będzie jakieś gówniane
źródło: comment_1607352564MDJFW85w6XrogongujbegR.jpg
Pobierzźródło: comment_1607352907eIH94vRCpdz0Dfxu7DH1g1.jpg
PobierzNo dobra... z tą rozsądna pojemnością przesadzilem. Pewnie żłopie jak smok ale fajny jest.
@Kejran
@stachuprzytelefonie U mnie będzie profesjonalna robota, poniżej zdjęcie z pracy przy Syfiku ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1607355972RUr3lvXkLoYKXIYBUgHnAT.jpg
Pobierz