Wpis z mikrobloga

Mirki co zrobić jeśli nagle wszystkie sejwy w AC Valhalla są "uszkodzone"? Wczoraj zaktualizowałem windowsa i dziś po włączeniu Valhalli powitał mnie ekran konfiguracji ustawień jak przy pierwszym uruchomieniu oraz wszystkie zapisy, które miałem są oznaczone jako "dane uszkodzone" z datą zapisu 01.01.1970. Sprawdzałem spójność, restartowałem grę, launcher i kompa. Nic nie pomogło.

Dodam, że już parę dni temu miałem identyczną sytuacje kiedy utraciłem połączenie z serwerami ubisoftu i wywaliło mnie na offline. Również wszystkie sejwy, nawet te wcześniejsze kiedy grałem w trybie Online były uszkodzone i musiałem zaczynać od nowa. Wtedy na szczęście byłem na samym początku gry więc nie chciało mi się grzebać w plikach, ale teraz jestem już po wbiciu pierwszego regionu na 100% i nie chcę tracić postępu.

#assassinscreed #ubisoft #ubisoftcwel #assassinscreedvalhalla
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Absynt: Właśnie nie mam nawet możliwości kliknięcia kontynuuj. Tylko nowa gra i wczytaj grę. Cały wieczór nad tym siedziałem. Próbowałem włączać w Online, Offline reinstalować Launcher, spójność plików gry nic nie pomogło. W końcu zacząłem grać od nowa i jak jeszcze raz stracę cały postęp to chyba nigdy więcej od nich gierki nie kupię.
  • Odpowiedz
  • 0
@Sh4d0w_1938 Ja ostatnio straciłem save w Ghost Recon Breakpoint na PS4. Napisałem do supportu. Dopiero po dwóch tygodniach odpisali, podając wskazówki, które w niczym nie pomogły. Odpisałem ponownie i znów czekam dwa tygodnie na odpowiedź ;) Ale tak jak Ty zacząłem nową grę, nie licząc na jakiekolwiek rozwiązanie z ich strony.
  • Odpowiedz