Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +38
Ożeniłem się z rozsądku bo była całkiem normalna na tle poprzednich nastu bab z którymi się spotykałem, nie było w tym uczucia (zresztą z żadną nie miałem). Zbliżał się już czas na wybór między dzieckiem z normalną baba albo szukaniem w nieskończoność tego czegoś i później bycie starcem wychowującym dziecko.
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
antarhei +8
#motoryzacja #samochody wsiadam rano do auta, długi weekend, trasa i takie coś... Co robić? Da się to w jakimś zakładzie chociaż załatać, aby kontrola na granicy nie zatrzymała?
#samochody #motoryzacja #2021
Tak realnie za 35 kola to mozna kupic
- 2/3 letnie auto klasy B lepszej marki,tez ze srednim wyposazeniem
-5/6 letnie auto klasy C lepszej marki, z miare juz normalnym wyposazeniem
-6/7 letnie auto klasy D lepszej marki
-9/10 letnie auto klasy D marki Audi/BMW z niezbyt znana historia ( najczescie taksowka z
Po co brać w leasing auto za 150k jeśli to za 40k będzie spełniało tak samo dobrze dane zadanie?
Ale bez radia? Co tam radia-klimatyzacji?
Ja wiem,ze jeszcze na przelomie wiekow byly takie kwiatki jak nowiuskie z salonu ople astry bez wspomagania czy obrotomierza,ale jednak mimo wszystko bez przesady.
Już wszyscy wiedzą, że masz Gruza.
Takie podejście nie występuje np w grupie VAG
Bez sensu trochę ta wasza dyskusja. Bo rozsądną alternatywą dla Dacii jest 3-5 letni Nissan albo Kia jako auto zdroworozsądkowe.
A M5 e60 winszuję - zarówno samochodu jak i fantazji ;)
Piszesz o najnowszym, niewyszedniętym pojeździe.
Ja mówię o istniejących już daciach Logan, Sandero, etc, których filtry olejowe są te same co w Renault sprzed kilku lat, nie mówiąc o silniku i rozruszniku, które brzmią dość charakterystycznie (jak fiat panda 2). Panie, nawet klocki trw te same...
Silnik 1.0 tce już trochę istnieje na rynku, nie? Widziano go już w