Aktywne Wpisy

Notakaprawda +20
Czemu Bolak zawsze musi przepłacać?
Ty płać 9600zł i dostaniesz kuponik na zegarek -500zł który kosztuje 3250zł (xD) a dla Pana Niemca mamy supercenkę 5813zł, albo 6605zł razem ze słuchawkami za 860zł. Zdjęcie w komentarzu. #patologiazmiasta #polska #heheszki
Ty płać 9600zł i dostaniesz kuponik na zegarek -500zł który kosztuje 3250zł (xD) a dla Pana Niemca mamy supercenkę 5813zł, albo 6605zł razem ze słuchawkami za 860zł. Zdjęcie w komentarzu. #patologiazmiasta #polska #heheszki
źródło: 1000034593
Pobierz
baemaj +70
zrobiłam to.
wstałam i idę do pracy.
wstałam i idę do pracy.

Przed nami i twórcami już tylko jeden tom, sześć odcinków Descendera. Łagodna, akwarelowa kreska Nguyena udźwignęła już mnóstwo wydarzeń, nieoczekiwanych spotkań i toczącej się na wielu płaszczyznach wojny. Obawiam się, że na koniec nie dostaniemy wszystkich odpowiedzi albo akcja zagęści się do tego stopnia, że zapanuje w niej chaos. Mam nadzieję, że nie – ten komiks ma według mnie wzloty i upadki, jest jednak interesującym podejściem do science fiction pełnego akcji i rozważań o sztucznej świadomości. Takiej, która będzie pozornie podobna do ludzkiej, a naprawdę fundamentalnie od niej różna.
Recenzja komiksu Descender. Powstanie robotów
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1607173272uhVnDrAurC4gRjkHJngFmU.jpg
Pobierz