Aktywne Wpisy
Kodzirasek +61
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
-Wizyty kontrolne mam, rzadziej bo rzadziej ale mam
-Mam piękne zęby. Mój uśmiech jest uznawany za naprawdę pociągający wsród płci przeciwnej, ale to moja i tylko moja zasługa dzięki poprawnemu myciu zębów, nitkowaniu ( a mam naprawdę ciasne przestrzenie między zębami) i nie, nie żarłem nigdy czekolady. Ale czasem tak jest że plomba się #!$%@? po dwóch latach a ząb co 2 lata temu był zdrowy nagle
Komentarz usunięty przez autora
Druga rzecz to kryterium - np. Ja i większość moich znajomych szuka dentysty, który zrobi
Poszłam do dentystki w moim rodzinnym mieście, która
Komentarz usunięty przez autora