Aktywne Wpisy
Ssslave +30
Shatter +939
Czy komentator, dziennikarz, redaktor Mateusz Borek za każdym razem musi stosować, wykorzystywać, używać przy swoich wypowiedziach kilku synonimów, wyrazów bliskoznacznych, słów o podobnym znaczeniu w celu opisania, uplastycznienia, przedstawienia słownie sytuacji na boisku, placu gry, zielonej połaci marzeń polskich kibiców?
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
Ja nie wiem co kobiety mają takiego zakodowanego w głowach że mają silną potrzebę zmieniania swoich facetów. Mieszkasz w wawie, jest ok, masz tu ułożone życie, jakieś relacje, nie! wyprowadźmy się, najlepiej gdzieś blisko jej rodziny pod Radom, tam jest tak spokojnie. Masz fajną pracę do której możesz przychodzić na 11, o której zawsze marzyłeś, nie! zmień ją, a ty nie myślałeś żeby zająć się czymś innym? nie wypaliłeś się? a może wejdziemy w spółkę z moim bratem to byśmy razem pracowali??. Wprowadzi się do twojego mieszkania, od razu wszystko musi zmienić, absolutnie każdy element wystroju do wywalenia, mimo że było remontowane 2 lata temu a ty zawodowo zajmujesz się aranżacją wnętrz, poupychać gdzieś głęboko twoje kryształowe kieliszki a jej kielonki po 6 zł za 6 szt. z Ikei dać na pierwszy plan.
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fc8d3891831d2000bfc17e4
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
moja kiedyś chciała ze mną zerwać bo nie chciałem kupić gad damn dywanika do łazienki :p
@AnonimoweMirkoWyznania: nie tyle kobiety mają, co twoja kobieta ma.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Kiedyś wypominała mi że facet jej siostry jest taki wspaniały, bo nie narzekał gdy zrobiła mu osobne miejsce na brudne skarpetki wyjściowe + domowe i treningowe. Zapytałem czy na rozum
@AnonimoweMirkoWyznania: błąd. Taką sobie wybrałeś, a nie że wszystkie są takie.
Ale serio zwróćcie uwagę kiedyś, jak sporo kobiet ma taka potrzebę poprawiania po facetach xD u większości raczej podświadoma. Kiedyś na wyjezdzie z ziomkiem to obserwowałem i to jest niesamowite - układasz talerze