@Minieri: Tak jakby ta dziewczynka nie rozumiała, na czym polegały konkursy i że ktoś musi przegrać, żeby ktoś inny wygrał. Dopiero Pudelek stwierdzając fakt zniszczy jej psychikę.
@Minieri: profesjonalnie przygotowany fikoł, tvpis mówi atak. Szkoda tej małej, krzywdę to kurski jej robi takim p----------m, zrobią jej bigos w głowie, zrobią ofiarę z niby ataku, ksiądz przytuli. Wtf.
@Minieri: TO REDAKTORKA NACZELNA PUDELKA Z ESESMAŃSKOM BŁYSKAWICOM NISZCZY UMYSŁY POLSKICH DZIECI!!! Jacek Kurski dał misia i kwiaty i przytulił a koleżanka naszego wroga Z BŁYSKAWICOM NISZCZY POLSKIE DZIECI a dziewczynka była szczęśliwa. Powtarzamy była szczęśliwa a Kurski dał kwiaty, była szczęśliwa dopóki REDAKTORKA Z BŁYSKAWICOM NIE ZNISZCZYŁA JEJ DZIECIŃSTWA a była taka szczęśliwa
@Minieri: nieeee, to być nie może. Publiczna telewizja w głównym wydaniu Wiadomości boksuje się z pudelek.pl. Jedynym logicznym wytłumaczeniem tego byłoby to, że ktoś z Pudelka dołączył do redakcji i robi tam reklamę portalowi. Ale to Polska, 2020 r., tutaj już logiki nie ma żadnej.
@Minieri: Jestem szczęśliwa, bardzo dziękuję wszystkim za głosy Jestem szczęśliwa, bardzo dziękuję wszystkim za głosy Jestem szczęśliwa, bardzo dziękuję wszystkim za głosy
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
To się nadaje na pasek
Jestem szczęśliwa, bardzo dziękuję wszystkim za głosy