Minieri
760
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
89adr89
89adr89
@Minieri: Największą szkodę tej dziewczynie zrobiło TVPis tym materiałem.
687
G.....t
G.....t
@Minieri:

Ten niekwestionowany sukces uwiera wiele wpływowych osób

To się nadaje na pasek
415
S.....m
S.....m
@Minieri: to było montowane drugi raz? Te przebitki że jestem szczęśliwa wygląda jak z jakiejś kompilacji typu wielki mix Youtube
214
Bekon2000
@Minieri za mocne xD
201
korni007
@Minieri co tu się o------o XDDDDDDD najlepsze jest to że materiał trwał 4 minuty a na dobrą sprawę było to zapetlone XD
144
lewoprawo
@Minieri: Tak jakby ta dziewczynka nie rozumiała, na czym polegały konkursy i że ktoś musi przegrać, żeby ktoś inny wygrał. Dopiero Pudelek stwierdzając fakt zniszczy jej psychikę.
120
Azaajaszz
@Minieri:

zachwycił widzów na całym świecie

9 na 12 miejsc XDDDDDD
115
lekarz_operator_kolonoskopu
@Minieri: profesjonalnie przygotowany fikoł, tvpis mówi atak. Szkoda tej małej, krzywdę to kurski jej robi takim p----------m, zrobią jej bigos w głowie, zrobią ofiarę z niby ataku, ksiądz przytuli. Wtf.
87
panbartosz
@Minieri: rób znalezisko z tego materiału o Eurowizji, toż to cały świat powinien obejrzeć XD
65
kulmegil
@Minieri:

...jesteś naszą zwycięzcą, mimo wszystko wynik jest nieważny, dla nas jesteś najlepsza

reprezentantka Polski nie wygrała konkursu po raz trzeci z rzędu, ale jej występ zachwycił
42
m.....a
@Minieri: Naczelna Agencja... nie, bez jaj xD
38
szuwarek
@Minieri: TO REDAKTORKA NACZELNA PUDELKA Z ESESMAŃSKOM BŁYSKAWICOM NISZCZY UMYSŁY POLSKICH DZIECI!!! Jacek Kurski dał misia i kwiaty i przytulił a koleżanka naszego wroga Z BŁYSKAWICOM NISZCZY POLSKIE DZIECI a dziewczynka była szczęśliwa. Powtarzamy była szczęśliwa a Kurski dał kwiaty, była szczęśliwa dopóki REDAKTORKA Z BŁYSKAWICOM NIE ZNISZCZYŁA JEJ DZIECIŃSTWA a była taka szczęśliwa
27
szyb_prezydent
@Minieri: Rany i powtarzanie tych klatek, odniosłem wrażenie jakby dosłownie prali mózg
25
ZaplutyKarzelReakcji
@Szolim: Ja mam wrażenie, ze oni już maja całkiem w------e na jakość tych materiałów. Ma być 4 minuty to szeroka 6 razy to samo ujęcie i pora na csa
21
Bover
Bover
@Minieri: nieeee, to być nie może. Publiczna telewizja w głównym wydaniu Wiadomości boksuje się z pudelek.pl. Jedynym logicznym wytłumaczeniem tego byłoby to, że ktoś z Pudelka dołączył do redakcji i robi tam reklamę portalowi. Ale to Polska, 2020 r., tutaj już logiki nie ma żadnej.
16
Peter_Parker
@Minieri:
Jestem szczęśliwa, bardzo dziękuję wszystkim za głosy

16
elf_pszeniczny
@Minieri: co jest do cholery, nie wierzę ci oglądam (ꖘ⏏ꖘ)
14