Wpis z mikrobloga

@aa-aa: Widzisz, prawda jest taka, że oni koczują na międzynarodowym portalu, mówią o jakimś premium, które w tym przypadku nie ma racji bytu a ludzie myślą, że to jakieś cuda. A dobra.... masz rację
@Witch22:
to napisz pani donos na nich bezlitosny, jaki problem?
jak pobierają opłaty wbrew regulaminowi to raz dwa donosik napisać, przecież jeśli to jest sprzeczne z regulaminem wiskorda to już dawno bezbłędny i absolutny donos powinien polecieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście, że wiem. Napisałam tylko do ludzi, którzy wykorzystują Discord w dziwnych celach. To jest platforma dla gier i nie powinno tam być takiej nienawiści a tym bardziej wykorzystywania osób chorych czy niepełnosprawnych za pomoca tego kanału.
@Witch22: ale na tym całym discordzie to z tego co kumam to są różne tam tzw pokoje o swojej tematyce. Więc jeżeli tematyka nie odpowiada to zmienia się pokój. Ja tam nie wiem co oni tam robią, nie jestem z nimi ale też nie jestem za cenzurą jakaś. Niech se tam robią co chcą
Ja dla przykładu gram w Pomen Go, rozmawiam z przyjaciółmi z całego świata i wstyd mi, że obok jakiś wieśniak, na tej samej platformie zmienia mi nick i ogłasza światu, że Discord to Szkolna. No błagam....
@Witch22: to jest platforma do absolutnie wszystkiego a discord ma tak bardzo #!$%@? na moderacje tresci hostowanych na ich serwerach ze nie przeszkadzaja mu nawet serwery z transami namawiajacymi 12letnie dzieci do zmiany plci. nie podoba sie serwer to z niego wyjdz, tyle.