Aktywne Wpisy

bialykruczek +32
Staramy się z różową o dziecko już ponad 8 miesięcy. Różowa, w każdym miesiącu kiedy okazuje się że znów nic, popada w histerię.
Chciałbym jakoś pomóc ale w kraju w którym mieszkamy, każde wyjście do lekarza to są kwoty przekraczające budżet a za darmo nie ma nic. Pewnie w PL są jakieś poradnie gdzie można za parę tysięcy coś zdziałać? Ale i tak się nie wybieramy, może za rok. Nie bardzo się
Chciałbym jakoś pomóc ale w kraju w którym mieszkamy, każde wyjście do lekarza to są kwoty przekraczające budżet a za darmo nie ma nic. Pewnie w PL są jakieś poradnie gdzie można za parę tysięcy coś zdziałać? Ale i tak się nie wybieramy, może za rok. Nie bardzo się

dsomgi00 +201
Kocham takie posty, bo pod nimi zawsze pojawia się kilku mędrców takich jak:
bro, po prostu kup mieszkanie 50km od miasta, w powiecie, gdzie bezrobocie wynosi 22%, nie ma szpitala, dookoła stare dziady w rozklekotanych domach palą oponami i jest 1 sklep i 1 szkoła xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#nieruchomosci #polska
bro, po prostu kup mieszkanie 50km od miasta, w powiecie, gdzie bezrobocie wynosi 22%, nie ma szpitala, dookoła stare dziady w rozklekotanych domach palą oponami i jest 1 sklep i 1 szkoła xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#nieruchomosci #polska
źródło: 1
Pobierz

Wyobraźcie sobie, że nikt restauracji nie przymusza do korzystania z pyszne.pl itd. Serio chcielibyście, żeby rząd wszedł do waszego biznesu i powiedział wam: „nie możecie mieć takich marż, obniżcie cenę tej koszulki/tego czajnika o 20%”? Oczywiście ustawowo.
Komuszki z #antykapitalizm - weźcie się uderzcie w bańki
Poza tym jak śmiesznie brzmi troska o przedsiębiorców w wykonaniu wyborców/polityków partii Razem - w komentarzach dwa bonusy. Będzie zabawnie xD
#neuropa #4konserwy #lewica #razem #bekazlewactwa #konfederacja #ekonomia #gospodarka #przedsiebiorczosc #firma
źródło: comment_1606583847L4QJDhRpWvU5qb9Jzk9ALf.jpg
Pobierzźródło: comment_1606584239FwpLXpjN457Ag6dkhXSaZv.jpg
Pobierzźródło: comment_16065843206KN2uuCE70KoFZdoZbDQFJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@rorf46: masakra z tym lewactwem...
@Nox_: oczywiście, że tak. I bardzo dobrze. Ja jestem bardzo zadowolony z Facebooka, Youtube’a i Wykopu, więc nie mam potrzeby zakładania swojej alternatywy.
@Baleburg: O czym ty piszesz? #urojenialewakoidalne
@4d70c20916ae4e859918711a35165f21: Kto narusza czyją wolność? Znowu jakieś #urojenialewakoidalne
Te synek. A słyszałeś kiedyś o czymś takim jak walka z monopolem?
Dla niektórych lokali bycie w pyszne to być albo nie być a pyszne jest de facto monopolistą na rynku.
@Nox_: tak, bo bo to własność prywatna. Oni mają know-how i zasoby wymagane do wdrożenia takich technologii
Komentarz usunięty przez autora
@Nox_: jeny, jaki ty jesteś prymitywny...
Chłopie, co z tego że są inne appki skoro nie mają nawet podjazdu do pyszne a co dopiero mówić o konkurowaniu.
To jest jak z hotelami (z tą różnicą że Trivago akurat ma liczącego się konkurenta). Ludzie to leniwce, lubią mieć wszystko pod ręką. Często jest tak że jak cię nie ma w pyszne to dla przeciętnego Kowalskiego cie nie ma w ogóle.
@rorf46: Obiecujesz? (ʘ‿ʘ)
Nie, ja chcę żeby prywatne biznesy przestały istnieć i