Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pokustnik: czasami idę do pracy na 2 w nocy a czasami na 15 XD to jest dopiero p--------e bo codziennie inaczej, w tym tygodniu było tak, 4 rano, wolne, 2 rano, 4 rano, 2 rano a 40h i tak zrobione
  • Odpowiedz
@szpongiel: o kurde, tam jeszcze twierdzą żeby nie spłukiwać pozostałości pasty na noc. Tej teorii nie znałam.

Wychodzi na to, że dobrze byłoby myć zęby przed śniadaniem i po ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@fajniusio:

Wychodzi na to, że dobrze byłoby myć zęby przed śniadaniem i po ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pewnie gdybym poszukał jeszcze to znajdę, że myć dwa razy też z jakiegoś powodu niedobrze xD
  • Odpowiedz
  • 0
@rudyba: Generalnie jak to jest zwykły dzień i robię zmianę, to też tak wolę :)
Dzisiaj to wypadło nagle i po 2h spania. Dobrze, że alko wczoraj nie piłem.

W ogóle jak sobie radzisz? U mnie spadek obrotów mdm o blisko 50% ()
  • Odpowiedz
@pokustnik: Druga zmiana to już w ogóle masakra jest. U mnie nie odczuwam tego, teraz jest spadek zimowy, normalny o tej porze roku. A u Ciebie cały czas nie ruszyło? Czy w wakacje było lepiej jak wszystko jako tako funkcjonowało?
  • Odpowiedz
  • 0
@rudyba: Na drugiej zmianie to w zasadzie cały dzień ma się rozwalony i nic sensownego się nie zrobi.

Farciara ( ͡° ͜ʖ ͡°) W wakacje było normalnie, ale ja nam Żabkę szkolną można rzec. W okolicy 5 szkół. Także od marca jestem de facto na stracie, a wrzesień i pół października to za mało by się odbić.

Jeszcze jak niedawno pisaliśmy, to miałem plany drugi sklep
  • Odpowiedz
@pokustnik: W Twojej sytuacji rozumiem wypowiedzenie, kij wie co będzie w przyszłym roku z covidem a podwyższki będą na pewno. A sklep masz bardzo na to wrażliwy. U mnie tez zmiany nastąpiły bo zamieniłam moje dwa na jeden, któremu ani COVID nie straszny, ani nasz durny rząd. Ograniczyłam pracowników tym sposobem, wiec jakoś ten ZUS przeboleję. No ale ja miałam tego farta, ze przez cały zeszły rok praktycznie zero spadku
  • Odpowiedz
  • 0
@rudyba: Właśnie mi audyt na sklep wleciał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ano. Nie widzę już dla siebie miejsca w tym kraju tak ogólnie, gdyż nie zapowiada się aby PiS przegrał następne wybory.

Żadnej pomocy od sieci. Na początku tylko to co wszyscy. A jak wiesz wymagania z ich strony wciąż w górę idą i jeszcze wymyślają takie
  • Odpowiedz
@pokustnik: To powodzenia! :D ostatnio to 3 tygodnie bez przerwy bo mialam jedna na kwarantannie. Ale test wyszedł ujemny na szczęście. Teraz około 4 dni, i dostawy, bo potrzebujemy dwóch osób na dostawie, inaczej się nie wyrobimy z reszta.
  • Odpowiedz