Wpis z mikrobloga

Dzień dobry państwu, mamy dzisiaj piątek, godzina szesnasta dwadzieścia trzy, dwudziesty siódmy listopada dwa tysiące dwadzieścia. I. I. Yyy. Widzicie, widzicie. Lateksy uciekają, bo wyświadczyły społeczeństwu przysługę pozbywając się pasożyta i wariata społecznego. Męczenniki to są. A wy po nich jedziecie jak po szmatach. Jak po bandytach, jak po Podlasianach, jak po wszystkich. Będzie pociągnięta dla was odpowiedzialność, tylko się umyję i podgolę i idę was szukać. Jak Niemcy i Ruskie, bandyci, Putin i Hitler, policja gestapowska. Zaprzeczacie prawdzie i tłamsicie ludzi którzy ją próbują wywlec na światło dzienne. A prawda jest jedna: że świat bez grubasa śmierdzącego, zasranego orzyganego będzie piękniejszy. Młodzież przestanie mieć wreszcie śmiech, radość, tylko nareszcie zasiądzie w szkołach, na ławkach, na lekcjach, i tak dalej, i tak dalej. Ilość ćpunów-wąchaczy w Białymstoku zmniejszy się o 1. I jedyna osoba blokująca inwestycję pieniążków patr... part... parcecyjpacnego... w lotnisko, które uratowałoby jej życie, godność, człowieczeństwo, sprawiedliwość... ta osoba sama sobie sami wiecie co zrobiła. A wtedy w Starosielcach, na pętli i tak dalej, powstanie lotnisko dla szpitala. I od tej pory nikt nie będzie umierać, nikt nie będzie chorować, nikt nie będzie chlać ani wąchać, tylko będzie ład i porządek. Tak jak za czasów tatusia świętej pamięci, kiedy trafił do Sybiru i do AK, to poprowadził ludzi ku zwycięstwie, i tak jak za czasów pradziadka który trzymał Polskę za mordę. Tak. To co teraz mamy to jest obłuda i śmiech. Nasz obecny prezydent nie jest zły ale jest taki słaby troszeczkę, jak ja wygram władzę to będzie lepiej. A wy co robicie, młodzież? Tylko potraficie się śmiać, wyzywać, obrażać. A zamiast pomóc, wesprzeć, żeby było lepiej. Bylibyście mądrzejsze, mielibyście po 12 godzin lekcji w szkołach, nie siedzielibyście na internecie, mielibyście co robić, dobrą pracę bez czasu na nudę. Nareszcie ktoś by was poprowadził, pokazał wam jak żyć. Tak. Polska nareszcie byłaby bogata. Polacy by mieli godność i człowieczeństwo, tak jak ja. Ale wy bandyci jesteście, wy za głupie. Dlatego ja się myję się i golę i będę chodził was szukać. A gdy was znajdę to będziecie klęczeć na kolanach, a ja przyszykuję pałę, ale to taką porządną pałę. I wtedy będziecie rozumieć. Jak Putin kiedyś też zrozumie gdy tylko wcielę was do polskiej armii i pokażę mu naszą siłę wojska. Wtedy zrobicie coś dobrego dla całego świata. Tak. I nie będzie tej niedobrej Rosji co zaczepia, napada, napadają. Tak jak Stalin napadał, tak Putin napada. Jak zabili naszych sławnych ludzi w Katyniu, i Hitler też zabił. I Donald T. (bo RODO) też wysyłał naszych ludzi na pewną śmierć na pustynie do Afryki w Iraku. Tak. Jak ja was znajdę, tylko się ogolę i umyję, to ja jadę do Afryki i zostanę misjonarzem. Pytam was. Dlaczego to wy tak robicie? Dlaczego wy tak oczerniacie? Co wam to przynosi? Radość? Szczerość? Uczciwość? A może platforma dla was naucza? Może jesteście takimi ludźmi którzy należycie do takich partii, niegodnych, nieuczciwych, nierzetelnych, niesprawiedliwych? Którzy umieją tylko wyzywać, przezywać ludzi uczciwych? Którzy robią dla was dobrze? Budują boiska, drogi? To wy nienawidzicie za to takich ludzi? Bo myślicie "aaa, one będą miały władzę, oni będą rządzić, oni będą to mieć w rękach, będą nami rządzić"? Tak. Na razie dziękuję wam. Ale nie mam za co wam dziękować. Nie mam za co wam dziękować. Z tego powodu że nie ma wam za co dziękować, za nic. Ja proszę was, odpisujcie mi na wpisy. Bo nie chcę was widzieć. Wy mieliście wczoraj szczęście że wczoraj byłem pijany. Bo by się inaczej skończyło. I szanowne państwo, kochani moi. Chcę coś powiedzieć dla was. Że skończy się dla was takie rzeczy, dla was. Pójdę po szkołach, od szkoły do szkoły, od podstawówki aż do wyższych, aż znajdę tych, tego człowieka. Naprawdę znajdę. A znajdę dzisiaj, znajdę discordowca który obrażał. Ten człowiek który mieszka, wiadomo gdzie on mieszka. Tak jak powiedziałem na początku, że będzie wyrzucony discordowiec z discorda, zakończy tam działalność jak najprędzej, będzie szukać sobie miejsca gdzie indziej. Jest praca do łopaty. I na razie wam mówię. Tyle.
#kononowicz #muremzawalentym #patostreamy
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach