Aktywne Wpisy
kamil-tika +68
Zazwyczaj co sobote lece w miasto z ziomkami na jakies piwko itd. przez co sporo przesiaduje w roznych knajpach i mam jedno przemyslenie z tym zwiazane. Praktycznie co tydzien w kazdym lokalu obserwuje, ze jest minimum jedna lub dwie pary w skladzie murzyn + polka. To sie dzieje tydzien w tydzien jak ruszam w miasto i ide gdzies do knajpy a nie, ze raz na jakis czas cos takiego sie zdarza. Nigdy
plusem-wyklety +31
Wczoraj chciałem zamarynować mięso. Po otwarciu smród. Obślizgłe. Przebarwienia, których zdjęcie nie oddaje. Innymi słowy. #biedronka sprzedaje popsute mięso z ważnym terminem do spożycia. Druga paczka to samo. I to nie pierwszy raz kiedy mięso w biedrze kupiłem popsute mimo nie przekroczenia terminu do spożycia. I nie piszę tego pod kątem kalafiorów i urywania liści. W tym dyskoncie to norma. Przebarwienia na surowych mięsach. Napuchnięte już paczki gazami (zalecam zwracać na to
#neuropa #bekazpisu #ue #polityka
@Theos: śmieszno i straszno
Zanim go odziali w garnitur i nauczyli stać prosto to chyba #!$%@?ł na czworaka, żywił się surowymi ziemniakami i spał za oborą.
@realizta: Jak hodujesz bydło, to chcesz mieć jak najwięcej cieląt. Zarządzający hodowlą zawsze dążą do maksymalizacji.
Komentarz usunięty przez autora
@realizta: akurat odpowiedź na to pytanie nie jest trudna. Jakkolwiek okrutnie może zabrzmieć taka kalkulacja, liczba osób w wieku produkcyjnym jest jednym z najważniejszych "dóbr" państwa. Dlatego właśnie takie USA nadal przyjmuje wykwalifikowanych imigrantów